Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Bästa Asia Spa i Varberg!

Bästa Asia Spa i Varberg!

Sankt Jörgen Park Resort har fått konkurrens! Jag har fått ett nytt favorit-Spa. Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

Efter trevligt bemötande i hotellreceptionen och hissen upp till Asia Spa som ligger på översta våningarna i det fina huset mitt i Varberg infann sig lugnet. Vi fick en riktigt mysig introduktion och visning av var allt fanns samt tilldelade yukata, handdukar och tofflor. Därefter hade vi sköna och roliga stunder. I vitality poolen fanns ett 30-tal massagestationer med rejäla strålar. Vi masserade fötter, mage, rygg, ben och axlar…underbart.

Visst, just nu gjorde de om balkongdörren ut till solterassen och ett gäng arbetsgubbar donade och borrade lite när vi badade vilket var lite störande…men kan tänka mig att de var ganska nöjda med deras utsikt så den bjuder vi på.  Efter de roliga stunderna i poolen gick vi och åt lite av fruktbordet, väldigt gott med vindruvor, grape, apelsin, äpplen och päron. Efter det blev det slappande i relaxrummet med panoramafönster mot havet.

Vi la oss i varsin hängmatta och smågungade och jag tror det var fler än jag som somnade. Underbart skönt! Vi avslutade med de olika bastur som fanns och ett dopp i den kalla ispoolen. Friskt! Ytterligare finns också aktivitetsrum med olika pass och ett till relaxrum med mysig inredning och madrasser på golven. Ett kanonspa helt enkelt med allt man önskar. Tack Asia Spa! Jag njöt och kommer definitivt att återkomma och då även testa hotellet! 

Asia Spa får 5 av 5 möjliga!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Mars månads bästa hotell – Grand Hotel Opera!

2 kommentarer för “Bästa Asia Spa i Varberg!”

  1. Finsn det något gym där?

  2. Hej! Det finns inget gym på Asia Spa men det finns flera aktivitetspass att delta i. Du kan välja mellan Yoga, Qigong, Pilates, De fem tibetanerna(!), Muskelharmoni med mera. Läs mer på http://www.varbergsstadshotell.com/aktiviteter-och-schema.aspx.
    Ha en fin dag! /Paulina, HotelSpecials.se

Lämna en kommentar