Hotelspecialsblogg.se » Gästbloggare » Gästbloggare: Rånäs Slott – Årets SlottsHotell 2013

Gästbloggare: Rånäs Slott – Årets SlottsHotell 2013

Det var med glädje som vi på Rånäs Slott tog emot utmärkelsen Årets SlottsHotell 2013. Extra roligt då det var du som gäst som var jury. Tack för din röst!

På Rånäs Slott möts förnuft, känsla, tanke och handling, historia och framtid. I kontrasternas kungarike finns alltid rum för majestätiska möten men också magiska upplevelser och romantik.

 

Magistätiskt helt enkelt! Den kultur- och reseintresserade familjen Reuterskiöld lade grunden till det Italieninspirerade slottet på 1800-talet. Slott för magistätiska möten blev det 150 år senare.Inbäddat i en lummig natur finner du Rånäs Slott vid sjön Skedviken. Slottet ligger internationellt nära med närhet till såväl Stockholm, Uppsala som Arlanda. Nu när sensommaren är här blickar vi på Rånäs Slott framåt. En hektisk och otroligt rolig tid. Blandningen av konferenser, privata fester och weekends avlöser varandra.

Fredagen den 8 november erbjuder vi en magisk Candlelight weekend, middagen avnjuts i någon av slottets vackra matsalar i skenet av levande ljus. Under samtliga helger erbjuder vi weekendpaket och under december dukar vi upp vårt traditionella julbord med inslag av vilt och exotiska smaker. Julbordet ingår i de olika paketen som erbjuds. Slottets historia är spännande och intressant. På lördagar tar vi med alla weekendgäster en historisk guidning under en timme. Möjlighet att besöka vinden finns om du vågar! I vårt kalendarium kan du enkelt se vad som händer på slottet.

Att njuta med alla sinnen och faktiskt stanna upp en stund är viktigt. Allting runt omkring oss snurrar på i hög fart. Lite vardagslyx är underskattat. Ta med någon du tycker om över dagen till oss. Dag Spa med valfri behandling, lunch eller middag och tillgång till sjöbastu med spapooler på bryggan.

Välkommen att njuta av vackra vyer, ljuvliga dofter och sällsamma smaker hos oss på Rånäs Slott!

/Sara- Rånäs Slott

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Årets SlottsHotell 2013 är korat!

  2. -
  3. Imorgon startar Årets SlottsHotell!

  4. -
  5. FREDAG. Gästbloggare nr 1!

Lämna en kommentar