Göteborg

Det har varit en fantastisk sommar i Göteborg. Where the Action is, Liseberg, Way Out West, Kulturfestivalen. . . De olika evenemangen har avlöst varandra i ett högt tempo och såhär i slutet av alltihop är det lätt att känna sig lite tom. I somras skrev vi om era bästa tips på vad man kan göra i Göteborg, och flera av dom går lika bra att göra under hösten- här kan ni läsa vårt inlägg om Göteborg.

Jag fortsätter åka ut till havet i höst, sträckan från Askim längs med havet som fortsätter ner mot Kullavik är otroligt vacker och passar för både löpning, promenader och rullskidor. Det är dessutom väldigt underskattat att klä på sig varmt och grilla på klipporna en solig höstdag.

Vill man hellre hålla sig inne i stan finns det väl ingen bättre tid för shopping än hösten? Affärerna är sprängfyllda med nyheter, och det är nästan så att man längtar efter snygga kappor och stövlar. Skulle man ha otur med regn under sitt besök finns Nordstan där man hittar nästan allt man kan leta efter. Har man istället turen på sin sida är Haga fortfarande ett hett tips med sin blandning av gammalt, nytt och vintage.

Vi har flera erbjudanden på hotell i Göteborg som ger pengar över till annat! Passa på att boka in en härlig helg i höst redan idag..

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Stora planer för Göteborg och Hotel Riverton

  2. -
  3. Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!

  4. -
  5. Secret Hotel utökas..nu Göteborg och Helsingborg!

Lämna en kommentar