Hotelspecialsblogg.se » Stadstips » Hotell i Örebro

Hotell i Örebro

Precis utanför Örebro ligger Gustavsvik, norra Europas största badhus och Sveriges tredje största attraktion. Varje år lockar anläggningen närmare 600 000 besökare och Upplevelsebadet är en av de populäraste delarna. I Upplevelsebadet finns vildvattenforsar, småpooler och akvarier i ett tropiskt djungeltema. Trötta föräldrar kan vila upp i Relaxen efter avklarat dagsverke.

Runt Örebro ligger flera gårdsbutiker med inredning som ofta går i den lite lantiga stilen som varit så populär de senaste åren. Allt från möbler till vackra glas går att hitta här, och de präglas av en personlig atmosfär som får en att känna sig välkommen som kund.

Missa inte heller Örebro Slott som idag till vissa delar används som landshövdingsresidens men det är även öppet för allmänheten med utställningar, visningar och konferenser.

Vi har flera erbjudanden på hotell i Örebro där du garanterat hittar något som passar dina önskemål. För att få så bra pris som möjligt är ett tips att börja leta i tid och ta dig tid att jämföra de olika hotellen!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Hotell i Uppsala

  2. -
  3. Vardagslyx på hotell i Stockholm

  4. -
  5. Roxette konserter – hotell och datum!

Lämna en kommentar