Hotelspecialsblogg.se » Tävlingar » Kommentera och vinn en glass!

Kommentera och vinn en glass!

Vi har det otroligt varmt här på kontoret. Har ni det lika varmt hos er? Längtar ni efter något att svalka er med? Vilken tur att vi har ett gäng glassar att dela ut via sms!

Glass i stora lass hos HotelSpecials.se!

Kommentera vilken som är er favoritglass och vem ni skulle vilja dela en glasstund med. Håll sen tummarna för att er motivering fångar juryn och att mobilen piper till lite senare idag eller imorgon.

Som vanligt är det smart att dela det här inlägget för att få en större chans att vinna och dela en glass!

Nu är glassutdelningen klar och goa glassar har skickats till Frida Sjölander, Thomas Nilsson, Charlotte Håkansson, Anneli Killström, Cilla och Stefan Högström! Skön sommar!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Kommentera och vinn en biocheck!

 2. -
 3. Tävla och vinn vistelse på Elite Hotels!

 4. -
 5. Vinn presentkort och gör Mamma extra glad på Mors Dag!

49 kommentarer för “Kommentera och vinn en glass!”

 1. Gammla klassikern Tiptop är helt klart min favorit! Speciell smak som inte går att finna någon annan stans. En glassstund vill jag dela med min älskade man efter en lång arbetsdag utan varandra i väntan på semester ihop:)!

 2. Åh jag har en kompis uppe i Hudik som jag vill skicka en TIPTOP till dels pga han är en sån tip top kille dels kan han behöva detta just nu för att muntras upp!

 3. Jag är ju stor älskare av Piggelin, glassen som alltid har funnits i våra hjärtan och passar både stor och liten. Jag skulle gärna dela en glasstund med min lilla son på 3 år för vi älskar glass lika mycket fast han blir mycket kladdigare än mig :) Så jag håller tummarna på att det är vi som får njuta av en glass i värmen i sommar!!

 4. Jag vill vinna glass! Min favoritglass är Sandwich, tycker att det är så god blandning med vaniljglassen och det mjuka ”kexet” (eller vad man ska kalla det). Idag ska jag åka till min syster som jag inte träffar så ofta så jag hade gärna delat en glasstund med henne ♥

 5. Jag har inte provat den ännu men den ser god ut Daim strut Pear dream och den vill jag ge till min dröm -kille som jag älskar ,min bästa vän Niklas
  /Lena

 6. Inget slår en god Dajmstrut som jag vill sitta och äta tillsammans med mina bägge döttrar på Falsterbo horse show samtidigt som vi njuter av ritterna.
  0731 590732
  Anna

 7. Jag älskar päronsplitt, läskande och god i sommarvärmen. Jag delar gärna en glasstund med min dotter!!

 8. Hej!

  Min favorit är Cornetto jordgubb. Vill gärna dela en glasstund med mitt älskade barnbarn, hans favorit är GB Sandwish.
  Hoppas vi har tur

 9. Piggelin! Den får en alltid på gott humör och läskar gott. Skulle vilja avnjuta den med min mamma på en brygga med utsikt över havet. Henne träffar jag alldeles för sällan eftersom vi bor i olika städer. Då kan vi pigga upp varandra och piggelin kan pigga upp oss.

 10. Piggelin är min favorit när det är varmt.

 11. Tiptop är toppen en varm sommardag. Delar gärna en glass-stund med min älskade Lasse ”skåne”, på Bohusläns klippor med horisonten där himmel möter hav i blickfånget

 12. Vet att min dotter har lakritspuck i sin frys, så varför inte dela med sig till mamma ;-)

 13. Jag är så glasstokig att jag nog skulle äta alla Magnum glassarna själv men om min sambo kommer på mig får han smaka en naturligtvis :)

 14. Jag älskar Dajmstrut! De finns både stora och små så man kan välja vilken storlek man vill ha efter mage och humör! Jag skulle dela min glass med mina döttrar och deras pojkvänner som jobbar i värmen de behöver något svalkande och gott!

 15. I år har jag fastnat för Daim Päron, päronglassen passar väldigt bra tillsammans med de knaprigt goda daimkulorna och speciellt en varm sommardag!
  Nu så här i semestertider är det alltid bra att ha en glass att locka med för att få folk ur solstolen, så därför skulle jag vilja vinna en glass! Trevlig sommar!

 16. När jag av tradition sitter på Torget och äter min Magnum – då är sommaren här! Dessutom som sällskap mina bästa glasskompisar: mina två syskonbarn!

 17. Jag har varit jätteförkyld och inte fått träffa mitt lilla barnbarn på en vecka,men imorgon kommer hon!!! Det skulle jag vilja fira med en päronsplit till henne och en daim päron till mej. Jag längtar!

 18. Jag gillar Daimstrut,
  Så som den va förut.
  En glasstund jag vill dela med min mamma,
  Fast hon gillar inte samma.
  Magnum strawberry White hennes favorit är,
  Som är gjord på årets somrigaste bär.

 19. Nu på fredag loggar vi båda ut,
  då är det på jobb&ansvar slut!
  Detta ska firas i stoooora lass,
  och gärna med en stor glass!!
  Läckra Dajmstruten är vår nr ett,
  så ett gott sms har vi gärna sett!

 20. En gång magnum, alltid magnum. synd att dom är så små. :) )

 21. Jag har inte provat nya Cornetto Freestyle…
  och i detta gråa kan jag behöva muntras upp vill jag lova!

 22. En Magnum så god men tar ack så fort slut
  nästa gång kanske man ska grunda med en stor strut
  eller kanske en Tip top i min glassugna trut
  innan jag avslutar med en dajmstrut

 23. Jag hämtar min son från dagis varje dag ca 17.00.
  Nästan varje dag är han sist kvar, och blir såå glad när jag kommer och hämtar honom.

  När jag hämtat honom så promenerar vi till bussen och sen åker vi bussen hem.
  På vägen till bussen passerar vi en Seven11 och lille Arvid vill helst ha en glass varje dag.. men det får han såklart inte :)
  Men ibland stannar vi till och köper en glass.

  Jag skulle vilja få en glass och dela min glasstund med min underbare lille Arvid !

 24. Min favorit är den nya päron daimstruten, den är bara för god!
  En glassstund skulle jag vilja dela med pojkvännen min eftersom vi båda är helt sålda när det gäller sötsaker.

 25. När det gäller glass tycker jag att det ska vara så mycket innehåll som möjligt. Godis, nötter, kolasås – you name it! Kanske är det på grund av att jag är gravid, men det finns liksom ingen hejd på vad jag lyckas peta i mig. Just nu är naturligtvis favoriten Ben & Jerrys jordnötskolasåsglass. Jag delar gärna glassen med min älskade fästman, även om han egentligen skulle föredra en tråkig piggelin…

 26. Magnum, glassarnas glass är i superklass.
  Du min käre man ska också få i stora lass.

 27. Det viktigaste med glass är att den är läskande och inte för söt, så jag föredrar isglassar med fruktsmak. Den nya apelsinglassen, tror att det är Solero, är min favorit för i år! Min flickvän får gärna vara med på ett (litet) hörn.

 28. Jag vill dela en Magnum Strawberry White med min dotter som legat sjuk i sju dagar med lungiflamation,hög feber och hosta.

 29. Mina absoluta favoriter är Magnumglassarna. De delar jag så gärna med min man vid alla olika tillfällen. Vi ser alltid till att det blir tillfällen för att festa på varsin Magnum.

 30. En Piggelin ska det vara,
  och den delas förstås med Lillsyrran !

  Hon och jag växte upp med ovan sagda glass,
  och åt så mycket vi fick !

 31. Med sju barn och sju barnbarn små
  av allt glasstjat jag snart är i håret helt grå
  jag dem alla vill något riktigt smaskigt ge
  få se tindrande ögon och små munnar le
  Smakerna blandas då alla delar så gärna
  så varje pinne blir en favoritstjärna
  Dock är Daim päron, Nogger och Lakritspuck 1:a förståss
  Hoppas nu att juryn väljer just oss
  Ett glass sms man så klart vill vinna
  hoppas nu just mitt nummer vinstsms:et kommer finna

 32. Magnum Temptation Chocolate är definitivt min favorit. Skulle dela den med min fantastiska kompis som ställer upp långt utöver det vanliga. Jag går igenom en tuff tid just nu och hon stöttar mig, ringer mig varje dag för att kolla hur jag mår, åker 100 mil extra för att muntra upp mig och är bara den mest fantastiska vän!

 33. Min absoluta favorit är glassbåtar. Det är en glass jag aldrig tröttnar på. Den vill jag dela med min älskade make som också älskar samma glass.

 34. Smaksensationen dajm-päronstrut vill jag dela med min man. Jag har redan provat den men det har inte han!

 35. Hej alla glassälskare!
  Första glassen gick till vår vän StefanH som ville ha en TopHat. Vad många härliga kommentarer vi fått. Imorgonbitti slänger vi ut fler glassar! /Paulina HotelSpecials.se

 36. Nu börjar Magnum Ghana bli beroendeframkallande vana
  Men måste jag glassen dela ? Jag vill ju ha hela!!!

 37. Såhär i sommarvärmen saknar jag Calippo lime, som GB dumt nog tog bort ur sortimentet. Men annars måste jag säga att Magnum Dubbel är en perfekt glass att äta just dubbelt med en underbar syster<3

 38. En dajmstrut med päronsmak skulle sitta fint!

 39. Hejsan!
  Jag vill dela min glass med min son som blir 4 månader 6/7. Det är aldrig för tidigt (eller sent) med en glass. Vi vill dela på favoriten GB sandwich. Om mina övriga tre barn är riktigt snälla får de också smaka.

 40. Åh, piggelin är klart bäst!
  Jag och min bästa sommarjobbskompis Lisa jobbar nu vår sista vecka på VÄRMEVERKET (varmt!) och vi skulle verkligen behövas piggas upp med en piggelin eller två. Mums!

 41. En Damstrut till min dotter som fyller 20 år i morgon. Det skulle bli uppskattat

 42. Efter Big 4 behövs något som svalkar: Solero.

 43. En till glass går till Cilla som gillar, precis som vi, Ben & Jerry glassar. Fortsätt kommentera så ger vi ut ett gäng glassar i eftermiddag också. Ciao ciao! /Paulina

 44. En liten glass till lilla mig som sitter hemma i värmen och är sjuk?

 45. puh…. har just storhandlat å tror jag flyter iväg… behöver svalka mig…

  anledningen till storhandlingen är min 40-års fest på lördag…. hahaha… ger dubbel anleding till glass ;-)

  Den nya glassen Solero Fruit Ice Orange har jag inte provat… den skulle säkert svalka… och… den är kalorisnål…. då kommer man i festkläderna på lördag ;-)

 46. Jag vill ge en stor tiptop till min man som är så duktig och målar vårt hus ,skulle vilja ge honom en glass när han är klar för då kan vi åka iväg med husvagnen på campingsemester.
  /Lena

 47. Anneli! Du får en glass i värmen. Och lycka till med 40-årsfesten på lördag – grattis! Anneli ville ha en Solero Fruit Ice Orange. Läskande! /Paulina

 48. En Nogger classic att dela med min sambo i hängmattan en varm sommardag,det vore grejjer det!

 49. - Frida Sjölander får dela en glass med sin son Arvid. Undra vad det blir för någon!?
  - Thomas Nilsson, grymt bra rim, klart du ska ha en glass!
  - Charlotte Håkansson, sötsaker är ni inte ensamma om att vara svaga för :-)
  Grattis till er! /Paulina & Karin

Lämna en kommentar