Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » SelmaSpa – helheten ger intryck!

SelmaSpa – helheten ger intryck!

Bästa sättet att koppla av och återhämta sig efter 9 mil på skidor? SelmaSpa! Självklart är det en underbar plats att koppla av på oavsett vad man gjort innan. Nu kom vi till Sunne och SelmaSpa vid 20-tiden på kvällen och njöt direkt av den fina och inbjudande entrén. Lobbyn var mysig och snyggt upplyst. Elden i mitten av rummet, de underbara liggfåtöljerna, loungedelen och ..ja det var faktiskt fiskar i fyrkantiga kuber framför några fåtöljer. Fiskspa mitt i loungen…fräckt! Trötta som vi var efter att åkt 9 mil, jag i bil och sambon på skidor, gick vi upp till rummet direkt.

Har ni någonsin bott på ett hotellrum med två toaletter och spiraltrappa? Nu har vi det. Det var ett snyggt hotellrum man gärna hade bott i fler nätter. Och på badrummet fanns ett hörnbadkar, perfekt! På övervåningen fanns en bred dubbelsäng och en andra toalett. TV uppe och nere och en härlig altan från sovrummet med fin utsikt. Efter en riktigt skön sömn såg vi fram emot frukosten. En ekologisk frukostbuffé utlovades. Den va fräsch, nyttig och god. Dock saknade jag lite av de gosaker man gärna vill ha på en hotellfrukost som ex croissanter, pannkakor, våfflor, latte, färskpressad apelsinjuice och olika yoghurtsorter. Mätta och belåtna var det dags att testa Spa’t. SelmaSpa var det Skandinaviens första Spa när det byggdes 1991, och de har inte gjort någon renovering av Spa sedan dess. Med tanke på den senaste tidens enorma utveckling på Spahotell förstår man att SelmaSpa halkat efter lite. Det är däremot en stor anläggning med många olika träningsalternativ, en stor pool där man kan simma, två jacuzzi och varm utomhuspool. Men nu ska de ifatt, i vår börjar deras totalrenovering med start av Spaavdelningen. En sån uppryckning behöver SelmaSpa, och efter den renoveringen lovar jag att SelmaSpa seglar upp i toppen igen! Tack SelmaSpa (speciellt till Catrin) för trevligt bemötande och en härlig stund till avkoppling!

Nu bjuder jag på lite bilder från härliga SelmaSpa! //Paulina

Dela med dig!

2 kommentarer för “SelmaSpa – helheten ger intryck!”

  1. Antar att det är Spa-delen (behandlingsrum?) du menar inte är renoverat sedan 91 och inte hotellet i sig där det gjorts ganska stora förändringar. Dagens hotell är ju som natt och dag jämfört med när det byggdes, ett kanonhotell som håller extremt hög standard.

  2. Hej Mattias, Jo jag menar framförallt själva Spaavdelningen. Absolut är det ett kanonhotell, jag älskade det! receptionen och loungen var ju riktigt fräckt. Däremot kommer det slå ännu högre efter deras renovering! Det blir spännande att se resultatet efteråt.
    //Paulina HotelSpecials.se

Lämna en kommentar