Hotelspecialsblogg.se » Hotellpaket » Sköna Turapaket Helsingborg – Omtyckta tips för en skåneweekend

Sköna Turapaket Helsingborg – Omtyckta tips för en skåneweekend

Om du ska på semester i Skåne eller kanske redan bor i Skåne och vill ha ett mysigt tips kan jag rekommendera ett Turapaket! Vad är då ett Turapaket. Jo det är en dagstur med färjan över till Helsingör som inkluderar öl och smörrebröd på båten. Många köper Turapaket som även inkluderar en hotellnatt. Flera hotell i Helsingborg har denna typen av paket och de är omtyckta, speciellt sommartid!

- Clarion Grand Hotel Helsingborg har ett Turapaket som inkluderar 1 natt i dubbelrum, Turabiljett med öl och smörrebröd på båten, 2-rätters middag i hotellets restaurang Grand Lounge samt frukostbuffé. Pris: fr 925 kr per person!

- Best Western Plus Helsings Turapaket inkluderar 1 natt i business dubbelrum, frukostbuffé samt turabiljett med öl och smörrebröd på båten. Pris: fr 720 kr per person!

- Hotel Maria har ett lite annorlunda och lyxigare Helsingborg/Helsingörspaket som inkluderar 1 natt i dubbelrum, båtbiljett, pilsner och räksmörgås på båten, trerätters middag på Trattoria Gentile, drinkbiljett till hotellets bar samt frukostbuffé. Pris: fr 1045 kr per person.

 

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Weekend i Skåne. Heta tips del 1. Helsingborg.

 2. -
 3. Sista minuten hotell Helsingborg

 4. -
 5. Skåneweekend fortsätter till mysiga Margretetorp!

2 kommentarer för “Sköna Turapaket Helsingborg – Omtyckta tips för en skåneweekend”

 1. Tura är ju super mysigt inte bara på sommaren utan även nu på vårkanten. Grand i Helsingborg är ett mysigt fint hotell som ger en länsla av lyx i ens vardag, kan klart rekommendera det. Best Western är även det ett mysigt hotell, inte lika stort som grand, men klart värt att övernatta på. Hotell Maria har jag inte bott på själv, men det verkar mysigt och ligger ju fint inbäddat vid kyrkan.
  Nu när båtarna har fått rökhytter så är det ju mysigare att tura också. Ta en promenad i Helsingör, kanske ta en ”pölse me brö” på torget, handla lite blommor och sen åka tillbaka till Helsingborg. Jag bor endast 5 mil från ”stan” men ändå gör man sånt så sällan som är så mysigt. Jag tror man lätt blir lite hemma blind helt enkelt.

  Många vårkramar till er alla!
  /L

 2. Tack för din kommentar Linda. Håller med om att Grand ger en lyxig känsla och det har ju kanonläge.
  //Paulina

Lämna en kommentar