Hotelspecialsblogg.se » Sommarresa » Sommarresan når slutdestinationen…

Sommarresan når slutdestinationen…

Ystad! Kurt Wallanders hemmaplan, med långsträckta sandstränder, korsvirkeshus, kyrkor och Gråbröderklostret. Min kollega Joel bodde på Ystad Saltsjöbad precis vid havet när han gjorde ett besök i januari, och rekommenderar hotellet till alla som ”vill kombinera vackra promenader på Österlen med avkopplande bastubad och sköna hotellsängar.” Fantastisk frukost framgick det också att dom hade!

Jag spenderade två härliga semesterdagar i Ystad i år. Första dagen var det jag och min pocketbok på Sandhammarens strand- känslan av att vara utomlands var påtaglig! Det kan mycket väl vara Sveriges vackraste sandstrand (och det säger jag inte bara för att jag är partisk i egenskap av att vara skåning), och eftersom den är hela 4 mil lång får man dessutom alltid plats. Dag 2 strosade vi runt i Ystad, åt glass, spanade på folk och gick vilse på vackra kullerstensgator. Här kan du hitta hotell i Ystad om du föredrar att bo mitt i stan.

Sommaren går mot sitt slut, men det finns fortfarande tid att njuta, så passa på att förläng sommaren med en minisemester i Sverige. Kolla in vår pågående 48h special- du kan boka ända fram till Torsdag 11/8 kl 10.00! Läs inlägget precis under eller gå in på 48h special här på HotelSpecials.se om du vill veta mer eller boka.

Vi hoppas att ni haft en härlig sommar med oss- nu ser vi till att göra hösten lika fantastisk :-)

Paulina & Karin

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sommarresan går norrut…

  2. -
  3. Sommarresan stannar till i Smögen!

  4. -
  5. Stockholm i mitt hjärta…Sommarresan har nått huvudstaden.

Lämna en kommentar