Hotelspecialsblogg.se » HotelWeek » 250 kr för 4-stjärniga hotell = SANT! Tävla om presentkort nu!

250 kr för 4-stjärniga hotell = SANT! Tävla om presentkort nu!

Den tredje deltävlingen är här. Även nu finns presentkort i potten. Samma förutsättningar gäller som förra tävlingen.

0-50 tävlanden = 1 presentrkort á 500kr
50-100 tävlanden = 2 presentkort á 500kr
100-150 tävlanden = 3 presentkort á 500kr

Kommentera och dela det här inlägget. Tävlingen avslutas på fredag 18/11 12:00.

 Ge oss ditt bästa tips hur du sprider HotelWeek till så många som möjligt!

Den 30 november 09:00 kan alla våra Facebook-fans och våra nyhetsbrevsprenumeranter förhandsboka HotelWeek. På HotelWeek finns 4-stjärniga hotell att boka för 250 kr per person inkl. frukost. (Bara Stockholm som kostar 300kr per person). Du kan boka hotellvistelsen till 1-8 samt 13-15 januari 2012.

Nedräkningen till HotelWeek fortsätter..årets kampanj närmar sig!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Tävla om presentkort – ju fler som tävlar – ju fler presentkort delas ut!

 2. -
 3. Tävla om presentkort – ju fler som tävlar ju fler presentkort!

 4. -
 5. 250 kr..ja vad köper ni för det? Vinnare av presentkort!

34 kommentarer för “250 kr för 4-stjärniga hotell = SANT! Tävla om presentkort nu!”

 1. Det bästa av det bästa ska jag ju givetvis dela med mig till dom flesta:)

 2. Eftersom jag själv jobbar på hotell har jag kollegor och stamgäster som varje dag pratar om framtida vistelser på hotell med kompisgänget eller sin bättre hälft. Jag talar då varmt om erbjudanden som Hotel Week och Secret Hotel, eftersom det är så prisvärt och en så god kampanjidé! Att dela det på Facebook är också ett bra sätt eftersom du då verkligen når fler kompisar med ditt tips.

 3. Nedräkningen i er logg kommer oss att locka – och på vår uppmärksamhet pocka!! Dessutom säljer sig en bra produkt självt – bara att boka och ta med sig en trevlig hälft! Trevliga hälften har garanterat också en vän – som på idén blir heltänd & vips så är er HotelWeek känd!

 4. Blogga om det, dela på FB, twitter. Självklart är det mest effektiva sättet att nå ut till fler att prata om det Face to Face:) då sprids ryktet snabbt inom bekantskapskretserna! Hotellweeks fantastiska erbjudande vill ingen missa, det är för bra för att vara sant!

 5. Hotellsäng.

 6. En hotellweekend hos er skulle smaka
  för min kära man och hans påhittliga maka

 7. Genom facebook och att berätta det för alla jag känner.
  För det här är ett erbjudande som jag vill unna alla mina vänner.
  Perfekta julklappen till partner, syskon, mamma och papp
  Bara att välja passande stad, det här blir årets mest uppskattade klapp!

 8. Via fb, och vänner på bygda… Perfekt gåva till jul eller födelsedagar, så hur kan man missa…

 9. Jag berättar om mina ”love weekends” och spa helger för mina vänner. Så många har börjat använda er och Hotelweek och alla tycker det är kul att ha nåt inbokat :)

 10. Vi har ju provat på erbjudanden som Hotel Week och Secret Hotel, och alltid varit mycke nöjda.Klart man talar om det för alla att det är kanon bra. Bra priser fina hotell ja allt man vill ha,

 11. Vad är bättre än att sätta ut lite mysiga bilder på vistelsen på facebook??? (och naturligtvis skriva hur prisvärt det är ;-)

 12. Efter att ha testat på Arkens Spa och Grand Hotell Opera Göteborg fick vi mersmak!! Väntar på den 30 November då sambon min har namnsdag. Och vad vore bättre än att överaska honom med en hotell övernattning ;)

 13. Berättar till alla vänner muntligt & skriver på FB! ;)
  Det skulle vara härligt att få ta in på hotell eftersom jag är bjuden på STORT GALEJ med kändisar i storstaden 4,5,6 jan, och då slipper åka hem kommunalt på natten :D

 14. Som ofta boende på hotell, skriver jag om upplevelser på FB, talar med vänner, bekanta och kollegor om upplevelser av hotellvistelser samt ger rekommendationer.

  Bor många nätter varje månad på hotell, olika kategorier och använder ganska mycket tid att söka prisvärda bra hotell såväl i Sverige som i andra delar av världen. I november hinner jag med 11 hotellnätter – på 7 olika hotell -det ger rekommendationer det :)

 15. Skriva på FB, prata med vänner om erbjudandet. Jag har redan vänner som alltid per mig skicka länkar på bra erbjudanden på hotell och spa, eftersom de vet att jag brukar ha koll på detta!

 16. Eftersom mina vänner liksom jag gillar billig lyx, spetsar de öronen o beställer så fort jag berättat såklart…

 17. Jag delar naturligtvis av mig till mina vänner och de är sådan som uppmuntrar varandra och glädjs åt andras framgång därför tipsar vi varann om saker!

 18. såklart man vill vara med och tävla om detta! något för mej o min sambo för lite egen tid :)

 19. Vill inte vara sämre än frugan… Kan man ge bort en överraskning av detta slag, för att göra henne glad… Då gillar vi detta tillsammans. . .

 20. Så klart jag delar med mina vänner och i deras tur till dom de känner. För alla vi vill ju av Hotelspecials presentkort njuta, dessutom vill vi alla vår partner bjuda. Sedan är det fritt för oss alla att välja ett rum från de vanliga eller lyx, ska man fira något speciellt kanske en svit eller vad tycks? Som vi som firar 30-årig bröllopsdag, ja det kan passa med ett glas brus i en bubbelpool på något SPA.

 21. Är trött och sliten,skulle va skönt med lite lyx.HOPPAS HOPPAS!!!!!

 22. Jag är en god ambassadör ,
  precis som det sig bör.
  För så goda ting som denna,
  vill man att alla ska till få känna.
  Jag pratar och tipsar på middagar och fester,
  både till redan bekanta och till övriga gäster.
  Mun till mun sprider sig nyheter till de flesta,
  så det är metoden som är den bästa. ;)

 23. En hotellövernattning är lyx och något jag gärna vill ha. Vinner jag blir sambon den jag överraskar och han lär bli gla´. Service och hotellfrukost det är något jag vet skall locka. Info om tävlingen har jag gett till nära och kära, så fler får chansen att tävlingen plocka.

 24. Delad glädje är dubbel glädje ! Senast igår försökte jag få några vänner att börja med Fb och där kunna se vad jag delar med mig av. Att tävla är skoj att vinna ännu roligare. Nu är julklappsköpen igång, men mer kan jag inte berätta här. Nu får ni vara nyfikna liksom jag är på om det blir vinst. Kram till er alla i höstmörkret !

 25. Tipsar via mail och facebook.Pratar med kollegerna och vänne,de blir nyfikna när jag kan lyxa på hotell så ofta!

 26. Tycker själv att det är helt fantastiska erbjudanden, därför brukar vi tillsammans med våra vänner alltid minst 2 ggr /år åka på weekend , det är bara så synd att för det mesta så är hotellen söderut som har erbjudanden o vi bor i Norrbotten. Men som sagt man hoppas på tur :)

 27. Think outside the box.
  1. Stäm av vad som händer i städerna ni har bra priser i och gör en kort presentation (för de som vill spontantfly från verkligheten och bara ta en weekend tex)
  2. Kanske ska ni göra det till en ”hemlighet”
  3. Visa upp kontrasterna – vad innebär erbjudandet egentligen (alltså vad kostar det att bo på hotell utan erat erbjudande – typ 1300 kr eller 300 kr? Och kanske vad man kan få för det som blir över illustrerat i bilder)
  4. Sprid det mera på Facebook även via andra sidor som kopplas till utrycket ”en bra deal”. (Jag hade inte hört det innan jag så denna tävling tex.

  Ok, blev mera än ett tips men hoppas det är ok ändå! hej hej!

 28. HotelWeek ger oss alla en chans…att njuta av hotell-livets extravagans! På Facebook delar jag mitt tips…HotelSpecials får nya kunder vips!

 29. Hej alla mina vänner och alla andra som jag kanske känner. Här har ni faktiskt värsta grymma grejen att utnyttja själva eller ge bort till någon ni tycker om, för vem behöver inte en härlig avkopplande hotellövernattning med tillhörande hotellfrukost?

 30. Jag berättar för alla vänner och bekanta på Facebook, och delar länk, men skriver också själv om jag varit på en härlig hotellvistelse, hur enkelt det är att boka! Mitt bästa tjuvknep är nog ändå att jag faktiskt skriver in och anmäler vänner och bekanta till era nyhetsbrev utan att fråga, då får dem det själva rakt ner i mailboxen. Delar alltid länk eller sänder mail till vänner när det är nåt lockande erbjudande, för jag vet att mina vänner är värda en extravagans! Vem vill inte unna sig en hotellweekend till bra pris?

 31. Mouth to mouth tror jqg är bästa sättet
  Mina vänner tycks alltid vara på bettet
  När det gäller att få en great deal
  Ska det vara maximum good feel
  Erbjudanden med fokus på det goda livet
  Njuta – är naturligtvis det nya givet
  Vin- öl- och choklad skall avsmakas
  Feelgood med massage skall inte försakas
  Målet är inte dit man skall fara
  Början är där man bara kan vara

 32. Att man har haft en bra upplevelse på hotellet, mötts av trevlig och serviceinriktad personal t.ex, det tror jag är den allra bästa reklamen för er för då är man, som kund, mer än villig att berätta för alla man känner om hur trevligt det var på resan och vilket bra hotell man bodde på. Att hotellet sedan var mycket prisvärt och var man bokat hotellet någonstans berättar man ju också för sina vänner, vem vill inte bo på ett SÅ bra och billigt hotell?

 33. Jag tipsar mina vänner på fikat och via facebook.

 34. Jag gärna för mina vänner berätta, hur man guldkant på vardagen sätta, både via facebook och när vi träffas då och då, bättre erbjudande kan man ju inte få!

Lämna en kommentar