Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » Bo kungligt i vår!

Bo kungligt i vår!

Så var då äntligen vår efterlängtade kampanj Bo som en Kung lanserad! I natt kl 01:00 släpptes 23 utvalda slott, herrgårdar och gästgiverier till specialpris på HotelSpecials.se. Vi tycker att alla ska få känna sig som en kunglighet någon gång ibland och därför kan du under 2 månaders tid boka slott och herrgårdar för endast 400 kr per person och natt, inklusive frukost! Passa på att boka in en helg och njut av vackra omgivningar, lyxig inredning, toppservice och förstklassigt kök tillsammans med någon du tycker om. Vare sig du väljer en herrgård i närheten av din hemstad eller smiter iväg till ett slott långt bort så är ni garanterade en upplevelse utöver det vanliga! Ankomstdatum är fredagar och lördagar mellan den 12 april och den 9 juni. Pga av bröllop, konferenser och liknande är inte alla hotell med alla dagar, tillgänglighet hittar du under varje hotell. Det är en härlig samling slott och herrgårdar som medverkar i år, som tex:

Sagoslottet Görväln som erbjuder en fantastisk miljö vid Mälaren och makalösa rum som ni kanske känner igen från Stjärnorna på Slottet 2011 då Kim Anderzon, Johan Rabaeus, Johan Rheborg, Christer Lindarw och Louise Hoffsten bodde där!

 

 

Under samlingsnamnet Sveriges Kulturpärlor finns Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta, alla tre med i Bo som en Kung. De erbjuder vackra boenden med mycket historia och stark fokus på service och gastronomi.

 

 

 

Inbäddad i mäktiga skogar och glittrande sjöar ligger vackra Gimo Herrgård, Sveriges första gustavianska herrgård. Förutom egen sjöstuga och spaavdelning lägger man även här stort fokus på köket och användandet av lokala råvaror.

 

 

Under kampanjens gång kommer du här på bloggen kunna följa våra ”Slottshemligheter” – berättelser från de olika slotten och herrgårdarna. Det kan vara allt från någon anekdot från förr och spökhistorier, till spännande information om slottsköket eller rumsinredningen. Dessutom kommer några utvalda slott och herrgårdar få chansen att gästblogga här och dela med sig av sina egna slottshemligheter! Så kika in med jämna mellanrum så du inte missar något!

Och glöm inte kika in på Bo som en Kung och boka din egen oförglömliga upplevelse till specialpris!

//Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bo som en Kung för 400 riksdaler

  2. -
  3. Bo på ett slott för 300kr per person!

  4. -
  5. Bo som en Kung är tillbaka!

Lämna en kommentar