Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Bo som en Kung är tillbaka – slott och herrgårdar för 400 kr/person!

Bo som en Kung är tillbaka – slott och herrgårdar för 400 kr/person!

I natt lanserades äntligen Bo som en Kung, en av våra mest populära kampanjer! Med 27 olika slott, herrgårdar och gästgiverier runt om i Sverige finns det garanterat något för alla! Haffa någon du tycker om och ta en titt på Bo som en Kung och boka in en lyxig vistelse för det otroliga priset 400 kr/person inkl frukost! Kampanjen pågår mellan 1 april och 8 juni och ankomstdatum kan variera något mellan de olika hotellen. Boka in en helg och njut av vackra omgivningar, lyxig inredning, toppservice och förstklassigt kök tillsammans med någon du tycker om. Vare sig du väljer en herrgård i närheten av din hemstad eller smiter iväg till ett slott långt bort så är ni garanterade en upplevelse utöver det vanliga!

Det är en härlig samling slott och herrgårdar som medverkar i år, som tex:

 

Under samlingsnamnet Sveriges Kulturpärlor finns Dufweholms Herrgård i Katrineholm, Gripsholms Värdshus i Mariefred och Södertuna Slott i Gnesta, alla tre med i Bo som en Kung. De erbjuder vackra boenden med mycket historia och stark fokus på service och gastronomi.

 

 

 

Rusthållargården i Arild är en pittoresk och romantisk 1600-talsidyll med fantastiskt läge precis vid havet. På hotellet finns en romantisk restaurang med vidunderlig utsikt och omtyckt mat och i hotellets badhus kan du njuta av finsk bastu, ångbastu, jacuzzi och pool!

 

 

 

Bjertorp Slott i Kvänum är Sveriges yngsta hotell i jugendstil och här njuter du av vackra omgivningar, eleganta rum och ett exlusivt kök med inriktningen på nordisk med influenser från det franska köket, mums!

 

 

Om du vill bo som Stärnorna på Slottet är det Thorskogs Slott du ska besöka. Slottet har stått som värd för det populära TV-programmet Stjärnorna på Slottet på SVT under två år. Slottet är omgivet av vacker natur, insjöar och promenadstråk.

Alla slott och herrgårdar som medverkar hittar du här. Inget lätt val alls, men vi är säkra på att vad du än väljer så är du garanterad en helg utöver det vanliga!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bo som en Kung i vår för 400 kr/person!

  2. -
  3. Slott och herrgårdar 400 kr per person – OktoberKampanj

  4. -
  5. Bo som en Kung är tillbaka!

Lämna en kommentar