Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Elite Eden Park Hotel höjer ribban för Stockholms hotellstandard

Elite Eden Park Hotel höjer ribban för Stockholms hotellstandard

”På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet.” Jag kan glatt konstatera efter mitt senaste besök på Elites femte och nyaste pärla i Stockholm som stått klart i lite över 1 års tid att de har lyckats höja nivån ytterligare ett steg med Elite Eden Park Hotel. Ett mycket stilrent hotell med eleganta designade hotellrum som verkligen genomsyras av de klassiska dragen som jag upplever som en röd tråd för Elite hotellen.

Designen och ljussättningen reagerade jag nog mest på, framförallt i hissarna där skiftande neonfärger lyser upp hissen med en svag bakgrundsmusik, snyggt och oväntat!

Både Superior- och Deluxerummen är ljusa och rymliga och håller en mycket hög standard av vad man som gäst förväntar sig.  Jag känner att jag vill framför allt lyfta fram hotellrummets hjärta, nämligen sängen. Man kan verkligen njuta av en god natts sömn i de stora mjuka sängarna. Detta trots att trafiken utanför är rätt så tät mellan varven. Jag sov som en stock, även om jag var tvungen att gå upp alldeles för tidigt för att hinna med morgonfärjan till Åbo. Detta medförde även att jag missade den näst viktigaste saken på ett hotell om man frågar mig, frukosten naturligtvis! Den vänliga receptionisten ordnade dock en fin påse med lite smått och gott från buffén som jag kunde ta med mig, mycket uppskattat! Utifrån det lilla ”smakprovet” bedömer jag att frukostbuffén håller  en mycket bra nivå.

Den klassiska engelska puben Bishop´s Arms som man hittar på många övriga Elite hotell runt om i landet finns även här på Eden Park. Bakom maten står den mycket välkända Grupp F12 som leds av två av landets mest väletablerade kockar,  Melker Andersson och Danyel  Couet. På gatan intill ligger restaurangen Miss Voon, nominerad i prestigefyllda White Guide 2012. Även här huserar herrarna Andersson och Couet och bjuder på en gastronomisk resa med europeiska och asiatiska influenser.

Vill man hålla igång eller koppla av så har hotellet en egen relaxavdelning med bastu och gym.

Eden Park Hotel har även ett kanonläge mitt i centrala Stockholm, intill den stora grönskande parken, Humlegården, samtidigt som  Östermalm och myllrande Stureplan, där flertalet av Stockholms kändaste krogar huserar, ligger et t st enkast b ort. Man kan därför pro menera till många av Stockholms sevärdheter och attraktioner eller använda sig av kollektivtrafiken.

Sammanfattningsvis, Elite Eden Park Hotel lovar mycket och levererar ännu mer!

Ha en skön helg och ha detta hotell i åtanke när ni ska besöka Stockholm!

// Christian

 

 

 

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Nytt fräscht hotell i Eskilstuna – Elite Stadshotellet

  2. -
  3. Tävla och vinn vistelse på Elite Hotels!

  4. -
  5. Vinn Spaweekend på underbara Sankt Jörgen Park Resort!

Lämna en kommentar