Hotelspecialsblogg.se » Hotellnyheter » Ett av Europas största hotell – snart nära dig!

Ett av Europas största hotell – snart nära dig!

Granne med Liseberg, Sveriges populärste räckmacka? och snart ett av Europas 5 största hotell! Gothia Towers växer. Två torn ska bli tre. Allt beräknas vara klart andra halvåret 2014, men redan sommaren 2013 kommer torn nummer två som nu håller på att bli högre bli klart. Torn nummer tre ska bli 100 meter högt och Göteborgs högsta byggnad.
I mittentornet kommer det att bli en wellnessavdelning med 3 pooler, gym, bastu och hamam. Låter ju inte helt fel.
Nu har precis glasbron mellan de två nuvarande tornen kommit på plats. Bron är 26 ton tung och här ska gäster kunna promenera mellan tornen…om man vågar, du ser rakt ner på marken..55 m upp i luften! Scary säger jag! Men häftigt! Läs mer om hur de satte dit bron i GP.

Snart nära dig!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. 48 timmar av de bästa hotellerbjudandena..snart så!

 2. -
 3. Vinnare av ett restaurangbesök på Krogveckan!

 4. -
 5. Hotell och paket Astrid Lindgrens Värld. Pilutta dig!

4 kommentarer för “Ett av Europas största hotell – snart nära dig!”

 1. Gothia Towers är ju ett kanon fint hotell och det är ju roligt för Göteborg att de blir större och kan ta fler gäster, men man får ju hoppas att de tänker till lite med hissarna dock. Sist jag bodde på hotellet så åt vi frukost tidigt för vi tänkte vi skulle hinna checka ut innan ”ruschen” började, men vi stod och väntade på hiss i över en timme och det slutade med att jag och dottern fick ta en ”uppåt” gående hiss som åkte ända upp till toppen och sedan stannade på varje våning på vägen ner och gubben fick ta väskan och trapporna… det tog totalt ca 1 timme att komma ner till lobbyn… Men för övrigt är det ett kanon hotell ju :)

 2. Åh segt med hissarna. Det gäller som du säger att stora hotell tänker till med hissar såväl som med frukostbuffén. Så att allt går smidigt även om det är fullt på hotellet.
  Blir spännande att se hur det funkar!
  //Paulina HotelSpecials.se

 3. Har fått inside info om att de blir fler och snabbare hissar;-)

 4. Det kommer att bli hur fräckt som helst. Men det är lite svårt att föreställa sig hur de ska kunna lyckas knö in det tredje tornet. Men det visar väl sig. Med ordentlig SPA-avdelning kommer hotellet att bli ett perfekt weekend hotell.

Lämna en kommentar