Hotelspecialsblogg.se » Hotellpaket » Sagolika julbordspaket på slott och herrgårdar

Sagolika julbordspaket på slott och herrgårdar

Julen närmar sig med storm. Första advent är om drygt 2 veckor…pju! Fast jag längtar..som bara den!

Det finns många härliga Julbordspaket på hotell att boka för den som är sugen på fantastiska julbord i kombination med sköna övernattningar. Jag tänkte presentera mina favvisar.

- Görvälns Slott (som jag skrev om tidigare) Här finns ett Julbordspaket där man får bo i något av deras sagolika och vackra rum. Här får du njuta av afternoon tea, stort julbord samt lyxig söndagsfrukost. Pris för kalaset är 1995 kr per person. Lite dyrare alternativ, men jag står fast vid att Görväln är det vackraste slottet!

- Tomarps Gårdshotell är ett riktigt mysigt och hemtrevligt ställe utanför Kristianstad. Mys med ett Julbordspaket innehållandes hemlagad glögg med pepparkakor, 5-rätters julinspirerad meny, kaffe, tryfflar och efter en god natts sömn vaknar ni till uppdukad frukostbuffé som serveras tillsammans med klassisk musik och tända ljus. Paketet kostar 1755 kr per person.

- Pensionat Styrsö Skäret på skärgårdsön Styrsö utanför Göteborg är ett riktigt mysigt, pittoreskt och romantiskt ställe. Efter att njutit av en fridfull tur med skärgårdsbåtarna når du Styrsö och kan koppla av med ett julbordspaket bestående av glögg, julbord, övernattning i gulligt dubbelrum samt frukostbuffé. Priset 1695 kr per person.

Måste visa de här härliga bilderna från Görvälns Julfirande också. Lovely!


Det finns också ett gäng schyssta hotell som har nyårspaket. Boka nu, det börjar fyllas på!


Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Slott och herrgårdar för 400 kr på tisdag 10:00! Nytt hotell presenteras!

  2. -
  3. Slott och herrgårdar 400 kr per person – OktoberKampanj

  4. -
  5. Görvälns Slott – nytt favoritslott med sagolika rum

Lämna en kommentar