Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Skärgårdsmys i välkomnande miljö på Styrsö Skäret.

Skärgårdsmys i välkomnande miljö på Styrsö Skäret.

Igår var vi ute på mysiga Styrsö och åt en förträfflig lunch och kikade runt på Pensionat Styrsö Skäret. Det var en välkomnande känsla som mötte oss i dörren och vi alla ville nästa ta av oss ytterskorna innan vi gick in. Det gula typiska skärgårdshuset har totalt 13 dubbelrum, kaffehörna med brasa och härlig restaurang med fantastisk utsikt över havet. Lunchen var som sagt riktigt god, med linssoppa till förrätt därefter lax och sist kaffe med hembakade kakor. Bröd fick vi också till och det var fantastiskt gott!

Rummen på pensionatet var riktigt mysiga, alla i olika stil och inredning, men ändå med samma känsla. Gammaldags stilar, blommor varvat med havsinspiration. Alla rum har också olika namn så som Mormors rum, Klädkammaren, Blå rummet och Kapten Nils rum. Vissa med havsutsikt, andra med utsikt mot trädgården.

Ett perfekt ställe att besöka såväl sommar som vinter. Romantik. Gulligt. Fantastisk mat. Personligt och hemtrevligt. Det tar endast 20-30 min att ta sig till Styrsö med skärgårdsbåten från Saltholmen.

Tack Ola för ett mycket trevlig besök!

Passa även på att tävla om just en vistelse på Pensionat Styrsö Skäret!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Ny kollega på HotelSpecials.se

  2. -
  3. Mitt besök på Hotel Birger Jarl

Lämna en kommentar