Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » Snart dags för 48h Special!!

Snart dags för 48h Special!!

Det har varit mycket förfrågningar om när nästa 48h Special kommer och nu kan jag äntligen säga att den kommer riktigt riktigt snart! Den långa väntan är över och ni kan nu göra er redo för 48 timmar av kanonpriser på hotell runt om i Sverige och även i Köpenhamn! Kampanjen går av stapeln den 26 februari kl 01:00.

Konstig tid kan tyckas men efter att ha provat många olika klockslag för lansering av kampanjer har vi märkt att denna tid är den som fungerar allra bäst ur en teknisk synpunkt och då vi kan garantera att alla hotell lanseras i tid. Så vill man ha härliga hotellvistelser är det bara att ställa klockan ;)

Tyvärr får jag ännu inte lov att avslöja några hotell, våra Account Managers är stenhårda, men det jag kan avslöja är att det kommer bli ett spahotell, ett slott eller herrgård och flera stadshotell. Och som ni redan listat ut på Facebook idag så är Göteborg en av städerna, fler foton för er att gissa på kommer imorgon :) Ankomster kommer vara fredagar och lördagar under mars månad, så haffa kärestan, bästa kompisen, brorsan eller mamma och planera in en härlig vårhelg (kan inte lova någon värme men det gäller ju att tänka positivt…)!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Tävlingsvinnare och snart 48h igen!

 2. -
 3. 48 timmar av de bästa hotellerbjudandena..snart så!

 4. -
 5. Nu är det dags igen!

2 kommentarer för “Snart dags för 48h Special!!”

 1. har ni hotel i rom centrum? vid coluseum. stor trivs på era hotel m.v.h marita
  önskar mera roliga tävlingar

 2. Hej Marita! Härligt att höra att du trivs på våra hotell! Än så länge har vi inga hotell i Rom men vi växer konstant med hotell utanför Norden och i nuläget kan vi erbjuda våra kunder boende i Amsterdam, Berlin och Paris. Vårt mål är att fortsätta växa och inkludera fler storstäder i framtiden! Jag kan också avslöja att fler tävlingar är på gång, håll utkik i nyhetsbrev, Facebook, Twitter och här i bloggen :) Mvh Catrine, Webbredaktör

Lämna en kommentar