Hotelspecialsblogg.se » Sommarresa » Sommartider hej hej.. Resan fortsätter…

Sommartider hej hej.. Resan fortsätter…

. . .80 km norrut till staden som förknippas med Per Gessle, Tylösand, sommar och Fredrik Ljungberg. Halmstad. Det är en av Sveriges populäraste sommarstäder och det finns gott om hotell i Halmstad. Centrala Halmstad består av en mysig gågata med butiker, caféer och ett och annat hotell. I city finns många hotell i olika prisklass och standard. Längs med gågatan ligger det klassiska First Hotel Mårtensson med restaurang, pub och nattklubb i huset.

Ungefär 7 km väster om citykärnan ligger det som jag gillar bäst med Halmstad, en av Sveriges bästa stränder, Tylösand. Med stora sanddyner, after beach, beachvolleyboll, kiosker, caféer och härliga bad är det ett givet sommartillhåll. Känns nästan som man är utomlands. Sand mellan tårna och saltvatten i håret..underbart. After beach på Hotel Tylösand är oerhört populärt hela sommaren och fylls av musik, underhållning och festande människor. Den 19 juli är det dags för Sunny Stand Up på Tylösand med eliten av Sveriges komiker som bjuder på fantastisk show. Se hotell i Halmstad till 19 juli här och ett tips, var ute i god tid!

Camilla på kundtjänst som är uppväxt Halmstadbo tipsar om ett restaurangbesök på Lilla Helfwetet precis vid ån Nissan, Äventyrsgolf på Tylösand (testa pizzan!) och ett besök till Möllegård i de norra delarna av staden för att äta hemmagjord italiensk glass på Riccardo.  Jag vet att jag definitivt kommer testa åtminstone det sista nästa gång jag är i Halmstad!

Nästa gång vänder vi blicken österut mot en gammal hamnstad känd för sin vackra skärgård där en högerhänt tennisspelare startade sin karriär. . .

Dela med dig!

Lämna en kommentar