Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Sov gott på Best Western Hotel Karlaplan

Sov gott på Best Western Hotel Karlaplan

I helgen besökte jag Stockholm och bodde då på två olika hotell. Best Western Hotel Karlaplan och Hotel Riddargatan.

Best Western Hotel Karlaplan ligger strax bakom Karlaplan på flotta Östermalm. Alltså mysig omgivning med caféer och en och annan butik. Vi promenerade dit från Centralstationen och det tog cirka 25 minuter, alltså inga problem för den som vill slippa tunnelbanan. Snygg entré! Hotellet har 85 rum så det är inte så stort. Receptionen och frukostdelen var integrerat och rätt simpelt. Allting var fräscht och rummet ett standard dubbelrum med sköna sängar men utan det lilla extra. Sov gott gjorde jag iallafall och såg fram emot det som är bäst med hotell, frukostbuffén!

Det är väl där som Karlaplan har störst chans att förbättras. Frukosten var lite av en besvikelse för mig som ätit rätt många frukostbufféer. Visst allt basutbud fanns, men inget extra. Och för få sorter av det mesta. En enkel frukostbuffé skulle jag kalla det. Du kan absolut äta dig mätt men det stannar där. Jag är en rätt kräsen frukostbuffégäst så dra inte för stora slutsatser av detta! :-)

Sammanfattningsvis vill jag framhäva Best Western Hotel Karlaplan som ett bra standard hotell med mysigt läge, snygg entré, trevlig personal och sköna sängar.

Snart kommer också en recension om Hotel Riddargatan…
/Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Månadens hotell april Best Western…

  2. -
  3. Mitt besök på Hotel Birger Jarl

  4. -
  5. Vinn en natt på Grand Hotel Saltsjöbaden!

1 kommentar för “Sov gott på Best Western Hotel Karlaplan”

  1. [...] andra natt i Stockholm tillbringade jag på Hotel Riddargatan. Snäppet närmre citykärnan än Best Western Hotel Karlaplan som jag besökte natten innan. Jag möttes även här av en schysst entré. Riddargatan är i ungefär samma storlek i antal rum [...]

Lämna en kommentar