Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » SpaWeek är populärt – rummen räcker inte till alla!

SpaWeek är populärt – rummen räcker inte till alla!

Det var ett enormt tryck imorse. Nästan i klass med HotelWeek! Vi var många som fick hoppa in på telefonen och hjälpa alla Spasugna. Många reagerade på att rummen tog slut snabbt. Det är såklart tråkigt att vi inte kan ha rum till alla. Vi hade med 10 hotell på denna SpaWeek och totalt 878 rum. Det är såklart så att vissa hotell är mer eftertraktade och mer populära, och såklart även då bokas upp snabbare. För att vi ska kunna erbjuda er ett så fantastiskt lågt pris är det ett begränsat antal rum som gäller. Ibland får man ha lite tur för att få tag i ett rum. Det är också det som gör att vi kan ha sådana bra och återkommande kampanjer som 48h Special och SpaWeek. Det blir mer exklusivt och priserna ännu lägre.

Imorse var det lite längre kötid på telefonen än vanligt just för att så många ringde på samma gång. Ett tips är att försöka boka själv på HotelSpecials.se vilket ibland kan gå snabbare än att ringa. Vi jobbar alltid för att hjälpa alla så snabbt som möjligt men rummen räcker tyvärr inte till alla.

Vi fyller också på med fler rum på vissa hotell under dagen, så det kan vara värt att kika in hos oss igen. På Facebook uppdateras statusen kontinuerligt.
Hoppas du fick tag i det Spahotell du önskade!
Annars dyker det upp fler kampanjer och erbjudanden hela tiden hos oss! :-)

/Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. SpaWeek – Succén är tillbaka på tisdag!

  2. -
  3. Hotell i Åre? Boka inte detta!

  4. -
  5. Den som får åka till Sankt Jörgen Park Resort är…

Lämna en kommentar