Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Tips för dig som gillar choklad eller vill ha romantik – Tällberg!

Tips för dig som gillar choklad eller vill ha romantik – Tällberg!

Strax norr om Leksand finns en ort som heter Tällberg som främst är känt för dess mysiga miljö med typisk Dala-känsla. Tällberg ligger med fantastisk utsikt över Siljan. I närheten av Tällberg finns berömda Dalhalla som har konserter i ett nedlagt kalkbrott mitt i skogen utanför Rättvik. Under sommaren är programmet fullspäckat med 20-25 evenemang, allt från opera, musikaler och teatrar till konserter av våra mest populära artister.

Just ja choklad var det jag skulle skriva om. Klockargården är ett upplevelsehotell med personlig atmosfär som startades som hotellverksamhet 1959. Här på mysiga Klockargården erbjuds ett paket som heter Chokladhelg. Låter inte helt fel för den som älskar choklad. I paketet ingår chokladprovning av deras chokladexpert Raimo. Till middag får ni en 4-rätters chokladinspirerad middag med chokladfondue som avslutning. I paketet ingår också välkomstkaffe med hembakat, korg med mousserande vin och Dalachoklad på rummet, rabatterbjudanden på kvalitetschoklad och frukostbuffé. Chokladpaketet på Klockargården är redan nu på lördag 14 maj! Så skynda er att boka en chokladhelg!

Det finns gott om andra paket och aktiviteter på Klockargården runt högtider och över hela sommaren. Ett hett tips för er som vill ha en romantisk weekend är att boka deras minisvit eller stora Carl Larssonsvit för extra lyx.

Dela med dig!

Lämna en kommentar