Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Tre heta restauranger i Stockholm!

Tre heta restauranger i Stockholm!

När man är på en weekend kan det ibland vara svårt att veta var och till vilken restaurang man ska gå till för att äta, speciellt om det är en stad man inte besökt tidigare. Jag har tagit fram tre personliga favoriter av olika sort för er som funderar på en weekend i Stockholm.

  • Vapiano - Nytänkande restaurang som finns på tre ställen i Stockholm, Sturegatan 12, i Gamla Stan och på Kungsbron 15. Vapiano är en modern restaurang för den lite yngre generationen. Här finns ursköna fotöljer att luta sig tillbaka i och du känner alltid den fräscha doften av färska örter. På menyn finns en skön mix av pizza, pasta och sallad, som allt tillagas framför era ögon! Vapiano har också ett nytt koncept där du i entrénFräsch miljö och goda dofter av örter på Vapiano. får ett chipkort som din mat registreras på och du sedan visar vid utgången där du också betalar din mat. Enkelt och smidigt! Verkligen ett prisvärt alternativ för den moderna weekendresenären som jag varmt kan rekommendera!

 

  • Grill - Häftig miljö med lyxiga grillrätter. Här kan du välja mellan grillade rätter från fem världsdelar. Maten grillas mitt i restaurangen! Om du väljer asiatiskt grillas maten vid ert bord. Här finns också en populär bar med mängder av cocktails. På Grill använder de sig av fem olika grillmetoder – vedugn, rök, bordsgrill, träkol och rotisseri. Ett mekka för den som älskar grillad mat. Så vill du lyxa till det lite extra, gör ett besök på härliga Grill! Beläget på Drottninggatan 89.

 

  • Hermans - Unikt koncept med vegetarisk buffé. De har olika teman varje helg och en helt fantastisk utsikt över vattnet, Skeppsholmen, Djurgården och Gamla Stan. Njutning! Deras vegetariska buffé inkluderar stor sallads- och varmmatsbuffé med smaker från hela världen. Olika tema olika helger som ex. Asien, Multikulti buffé, Mellanöstern och Medelhavet. Kolla Hermans hemsida för schema över temahelgerna. Hermans hittar du på Fjällgatan 23B.

 

Hoppas mina tips kan ge lite inspiration till era restaurangbesök i Stockholm. Det finns såklart en mängd restauranger att välja mellan i centrala Stockholm som är väl värda ett besök. Nu kom jag på till lyxiga alternativ! För klassisk lyx i historisk miljö är det Operakällaren som gäller och en av Sveriges bästa restauranger finns såklart också i Stockholm - Esperanto på Kungstensgatan 2 som är med i både White Guide och Guide Michelin.

Jag hoppas ditt Stockholmsbesök blir fantastiskt. Vi har också samlat lite tips för saker att se och göra när du är på weekend i Stockholm. Läs gärna inlägget om tips och sevärdheter i Stockholm! Hotell i Stockholm vet du ju var du bokar bäst! :-)

Dela med dig!

Lämna en kommentar