Hotelspecialsblogg.se » Hotelltips » Vandrarhem i Sverige – bra alternativ till hotell

Vandrarhem i Sverige – bra alternativ till hotell

Det är ju faktiskt inte alltid som själva övernattningen är en stor del av resan/helgen/vistelsen.. Ibland behöver du säkert bara en övernattning. Inga konstigheter, inga Spaavdelningar, inga bubbelbadkar osv utan helg enkelt bara ett rum med en säng för en billig peng. Då är vandrarhem ett väldigt bra alternativ till hotell.
Det finns en hel del vandrarhem runt om i Sverige, i våra största städer såväl som på landsbygden. Precis som det finns olika typer och klasser av hotell finns det också olika typer och klasser av vandrarhem. Allt från det enklaste med sovsalar och delad toalett till lite finare med dubbelrum och egen toalett. Det vanligaste är ändå vandrarhem som har dubbelrum med delad toalett och dusch, ofta också med ett gemensamt kök/matsal där du kan fixa din frukost. För frukost ingår inte vanligtvis på ett vandrarhem, ofta serveras det inte ens någon frukostbuffé.

 

 

 

 

 

En typ av vandrarhem med soval.

 

 

 

 

 

 

En annan typ med eget sovrum.

 

 

Det är torsdag idag och som i vanlig ordning denna sommaren kommer helgens bästa sista minuten erbjudanden här!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. 48h Special med galet bra priser!

  2. -
  3. Nytt nyhetsbrev med läskigt bra priser – kan du motstå?

  4. -
  5. Hotell till Britney Malmö 11 oktober

1 kommentar för “Vandrarhem i Sverige – bra alternativ till hotell”

  1. Vi håller med dig! Glottra Skola Vandrarhem har precis startats och vi tror att det finns ett behov av att få en enkel sovplats i luftig sovsal på resan mellan norr och söder längs med riksväg 51. Vi har dock valt bort våningssängarna; vi tror att man vill kunna sitta upp i sin säng utan att få nackspärr och att man vill kunna gå och lägga sig utan riskera att väcka någon annan gäst i samma (vånings-)säng. Särsilt om man är en riktig motorcyelåkare på 90+, så tror vi att det uppskattas att slippa sova ovanpå varandra… ;)

Lämna en kommentar