Hotelspecialsblogg.se » Sommarresa » Vår sommarresa startar nu.

Vår sommarresa startar nu.

Vi gör en sommarresa runt vårt härliga land och ger er de bästa guldkornen från populära sommarstäder och platser. Sommarresan börjar idag och ger er nya städer ett par gånger per vecka. Det kan också dyka upp en och annan tävling, så håll utkik och häng med bland våra tips!

Sommarresan startar i staden som kallas Sundets pärla…Helsingborg! Det finns många mysiga hotell i Helsingborg så det är lätt att hitta ett bra alternativ som passar.  Mitt i mysiga Helsingborg ligger Knutpunkten med färjor till Helsingör. Det finns många hotell nära Knutpunkten bland annat fina Elite Hotel Marina Plaza och bra utgångsläge för hela staden helt enkelt. Havet präglar en stor del av staden och promenadstråk, mysiga cafeér med uteserveringar mot havet och sandstränder nås inom gångavstånd. Vid Stortorget ligger ett annat anrikt hotell med historia från 1300-talet, Elite Hotel Mollberg. Ett annat hotell som är mycket omtyckt och populärt  Hotell Linnea som är ett litet och personligt hotell ca 300m från Knutpunkten.

Den 28-30 juli är det Helsingborgsfestivalen med artister, fester, mat och underhållning. Att tura mellan Helsingborg och Helsingör är också poppis och väldigt trevligt att göra. Köp ett hotellpaket med Turabiljett på Clarion Grand Hotel Helsingborg där det ingår öl och smörrebröd på båten samt 2-rätters middag på hotellets restaurang. Scandlines som kör båtarna över sundet hade en rolig reklmafilm för några år sedan…kika in Scandlines reklam här.

Helsingborg erbjuder också schyssta restauranger, shopping och caféer. En riktigt sommarpärla med andra ord. En egen favorit är godis-, nöt- och glassbutiken Pistachia som ligger på Järnvägsgatan. Perfekt ställe för att inhandla smått och gott till picnicken eller för en glass i solen. Kika också på vår sida om turistinformation i Helsingborg för fler tips!

 Nästa stopp på vår sommarresa blir en sommarstad som ligger norrut från Helsingborg och där en känd sångare hör hemma bland sanddynerna…

Dela med dig!

Lämna en kommentar