Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Vi välkomnar Radisson Blu Riverside Hotel till HotelSpecials!

Vi välkomnar Radisson Blu Riverside Hotel till HotelSpecials!

Det är alltid lika kul när vi på HotelSpecials får presentera nya hotell som anslutit sig till oss för er våra kunder! Ibland är det t.o.m. lite roligare än vanligt. Som t.ex. idag när vi kan meddela att det nya stiliga lifestyle-hotellet Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg nu kan bokas genom oss! Vi kan faktiskt från kontoret här i Göteborg se över till Riverside som ligger precis på andra sidan älven i det mycket expansiva området Lindholmen. Förra veckan hade vår Account Manager Anna och jag, Catrine, turen att få besöka hotellet, njuta av deras frukost i den fantastiska restaurangen och gå på visning av rummen och Wellness-avdelningen – en mycket bra start på dagen (helst hade vi stannat hela helgen)!

Radisson Blu Riversiden Hotel ligger precis vid vattnet på moderna och blomstrande Lindholmen, och har en fantastisk utsikt över Göteborg och dess hamninlopp. Det otroliga läget gör att du kan avnjuta lugn och ro, men ändå ha stadens puls med shopping, restauranger och underhållning, på mycket nära avstånd. Beroende på vart du ska i Göteborg kan du antingen välja buss, som kör dig till Centralstationen på 5 minuter, eller båt, som tar dig över till mysiga Linnéstaden och Haga på samma tid och som dessutom är gratis dagtid på vardagar! Granne med hotellet ligger Lindholmen Science Park, en världsledande arena inom innovation, forskning och utbildning. Högteknologiska företag, Chalmers Tekniska Högskola och vackra bostadshus samsas och skapar gemensamt en unik och nytänkande atmosfär.

Vi började som sagt dagen med en frukost i hotellets restaurang Cuckoo’s Nest, som inte liknar någon annan plats i Göteborg med sin moderna design och stil. Här får den kreativa galenskapen ta plats och  resultera i kulinariska kulturkrockar med något för alla smaklökar! Bekväma klassiska Chesterfield-fåtöljer blandat med ny, häftig design tilltalar alla och speglar Göteborg från sin mest kreativa sida. Restaurangen bjuder in till en lunch mitt i veckan, en trerätters middag på helgen eller en drink i baren vid arbetsdagens slut. Under de varmare månaderna öppnas dörrarna ut till den fantastiska terrassen precis vid vattnet.

De 265 modernt inredda rummen erbjuder, förutom den fantastiska utsikten, en perfekt kombination av design, funktion och bekvämlighet. Alla rum erbjuder fritt trådlöst internet, 24 timmars rumsservice, LCD-TV och värdeskåp, och i Businessclassrummen och sviterna njuter man även av en egen Nespressomaskin och morgonrock och tofflor. Hotellets störres sviter ligger i spetsen som hänger ut över hamnbassängen ger dig chansen till en panoramautsikt från både sovrum och badrum – perfekt för tillfällen då man vill fira något speciellt :)

Alla gäster har dessutom tillgång till 11:e våningen där man hittar hotellets BodyLab Wellness & Fitness med fri tillgång till bastu, spapooler, hottub och gym i en välgörande och behaglig atmosfär, perfekt för att hitta balansen mellan kropp och själ. Det finns också möjlighet att boka in olika typer av spabehandlingar, massage, eller varför inte en timme med en personlig tränare?

Som om detta inte vore nog, finns det det givetvis även en 225 kvm stor takterrass med en hot tub som är uppvärmd året runt, varifrån man återigen njuter av den fantastiska utsikten över Göteborg. Här erbjuds förutom hälsosamma snacks och smoothies, även öl och vin.

Som ni förstår är det med stolthet som vi nu välkomnar Radisson Blu Riverside Hotel till HotelSpecials!

/Catrine

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Lyxig frukostbuffé på Radisson Blu Scandinavia Hotel

  2. -
  3. Specialpris på Hotel Riverside under Uddevallakalaset!

  4. -
  5. Vi har en vinnare av HotelSpecials sommartävling!

Lämna en kommentar