Hotelspecialsblogg.se » Hotelltips » 48h Special är igång!

48h Special är igång!

Så är äntligen 48h Special igång igen! 48 timmar av fantastiska erbjudanden på både moderna och centralt belägna stadshotell, som lyxiga och vackert belägna spahotell. Det finns ankomstdatum både för de kommande helgerna – för er som är sugna på en liten getaway så här på våren, och för juli månad för er som vill planera in en vistelse under sommarsemestern.

Bland de medverkande hotellen hittar du bland annat det moderna och fräscha Quality Spa & Resort Strömstad, beläget på den vackra västkusten där du kan boka ett dubbelrum för endast 400 kr/person inklusive frukost och spainträde. Det finns få rum kvar så det är först till kvarn som gäller! Om spa är din grej, men du hellre väntar till semestern så är Loka Brunn i Grythyttan ditt bästa val. Under hela juli månad kan du boka dubbelrum här inklusive frukost och spainträde för endast 400 kr/person och natt. Missa heller inte att besöka Ronneby Brunn, en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar, där du njuter av härligt spa, god mat och vackra omgivningar för endast 350 kr/person inklusive frukost och spainträde under maj månad.

Hör du till dom som är mer sugna på storstad och shopping? Misströsta inte – vi har flera alternativ för dig också. Eller vad sägs om Hotel Riverton i Göteborg? Här kan du bo 4-stjärnigt och centralt beläget med en helt nyrenoverad skybar med utsikt över hamninloppet och relaxavdelning för endast 395 kr/person och natt inklusive frukost. Är det huvudstaden som lockar kan jag tipsa om Hotel Terminus i Stockholm, med ett perfekt läge på Vasagatan mittemot Centralstationen. Härifrån har du promenadavstånd till stadens alla sevärdheter och under kampanjen kostar ett dubbelrum endast 400 kr/person inklusive frukost. I Malmö kan du bo på fräscha och centralt belägna Grand Hotel Garden.

Som du ser är 48h Special späckad av fantastiska erbjudanden, men endast under begränsad tid så ta en titt här och boka in din vistelse till specialpris! Kampanjen pågår fram till kl 00:00 den 16 maj.

//Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. 48h Special är igång igen..galna priser på hotell i sommar!

  2. -
  3. Bo som en Kung är igång och TÄVLA!

  4. -
  5. HotelWeek är igång och det bokas för fullt!

Lämna en kommentar