Hotelspecialsblogg.se » Kampanjer » Imorgon startar Årets SlottsHotell!

Imorgon startar Årets SlottsHotell!

Imorgon är det äntligen dags – då drar vi igång omröstningen för Årets SlottsHotell! Efter att vår årliga kampanj Bo som en Kung – då man kan bo på slott och herrgård för 400 kronor – blivit alltmer populär kände vi att det var dags att ta den ett snäpp längre. Vi älskar den speciella känslan som en vistelse på slott och herrgård ger – en blandning av lyx, relax, kvalitet och nästan en känsla av att vara i en annan tid – helt enkelt en speciell upplevelse som vi med Bo som en Kung vill ge alla möjlighet att få uppleva! Samtidigt vill vi ge dessa hotell den uppmärksamhet som de förtjänar, och vad kan väl vara bättre än att kora Årets SlottsHotell?

 

För oss är er åsikt den viktigaste och tanken med Årets SlottsHotell är att vara en motpol till alla branschpriser och att istället låta ni gäster komma till tals. Mellan den 7 maj och den 9 juni kan ni rösta på ert favoritslott bland 32 möjliga slottshotell runt om i Sverige på den externa siten aretsslottshotell.se. Och givetvis finns det fina priser att vinna!

1a:pris är ett presentkort från HotelSpecials, värde 1000 kr,  så att du kan boka din egen drömvistelse!

Det finns även andra- och tredjepriser i form av produkter som förmedlar känslan av slott och herrgård, lantliv, kvalitet och lyx, från Nyblom Kollén och Yankee Candle.

2a:pris är ett vackert set i form av bordstabletter och kökshanddukar från Nyblom Kolléns härliga serie Färgfrossa. Du väljer själv vilken färg som matchar ditt hem bäst! Nyblom Kolléns hemtextil har en tidlös kvalitet och en lantligt traditionell känsla och designas ute på anrika Stora Holms Säteri, utanför Göteborg.

3e:priset får ditt hem att dofta ljuvligt med ett stort, lyxigt doftljus med en brinntid på 110-150 timmar, och rumsspray från Yankee Candles i doften Fluffy Towels som bäst beskrivs så här ”Den fräscha doften av rena handdukar direkt från torkvindan med toner av citron, äpple, lavendel och lilja”.

Så missa inte att lägga din röst på ditt favoritslott här och ta chansen att vinna! Lycka till och tack för att du deltar!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sneakpeak på hotell i HotelWeek! Snart startar vi!

  2. -
  3. Vår sommarresa startar nu.

  4. -
  5. Årets första tävling!

Lämna en kommentar