Hotelspecialsblogg.se » Hotellnyheter » Asia Spa – Ny avdelning och mysiga nyårspaket

Asia Spa – Ny avdelning och mysiga nyårspaket

Best Western Varberg Stadshotell & Asia Spa är ett av våra favorit-Spahotell.  Här kombineras mysiga rum med en fantastisk Spaavdelning mitt i centrala Varberg. Hotellet har en ny Spadel som heter Peacock House. Här kan du njuta av mörkerterapirum med uppvärmda vattenbäddar, ljusterapirum där ljuset boostar dig och ger dig ny kraft och sköna avslappningsrum med tid för omtanke och avslappning. En ny del är också hotellets Technogym med kenisesmaskiner.

Ett hett tips som jag gillar är att åka iväg på en hotellweekend över nyår, att helt enkelt boka ett nyårspaket. Att bara släppa allt och åka iväg och bli omhändertagen, äta god mat och bara slappa är något som jag tycker lockar, speciellt över Nyår, då man ständigt brottas med frågan vad ska vi göra iår…  På Asia Spa finns två sorters fantastiska nyårspaket. Ett med 2 nätter och ett med 1 natt. Det ingår också afternoon tea, nyårssupé med champagne, underhållning och dans samt fri tillgång till Asia Spa. En grym nyårsafton med andra ord!

Kom ihåg att boka ert nyårspaket i god tid…de är populära och bokas upp snabbt! :-)

 

 

 

 

 

 

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Bästa Asia Spa i Varberg!

  2. -
  3. 48 timmars och ny tävling

  4. -
  5. Ny tävling och 48h Special pågår nu!

1 kommentar för “Asia Spa – Ny avdelning och mysiga nyårspaket”

  1. varberg där vår son föddes finns alltid i vårt hjärta tänk om han som pappa fick visa sin barndoms stad för sina små så de får uppleva den fantastiska miljö som finns.Det gamla möter det nya i stadsmiljön,havet, enkelheten att nå allt så enkelt.

Lämna en kommentar