Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Aspa Herrgård – en pärla!

Aspa Herrgård – en pärla!

Vätternrundan i regn, det värsta både min kille och Karin gjort…men ni löste det! Grattis, ni var grymma! Själv hade jag det underbart skönt på mysiga Aspa Herrgård.

Vi möttes av en värme när vi anlände till Aspa Herrgård. Grusgången fram till huvudbyggnaden var perfekt krattad och ett lugn infann sig direkt.  Vi tog en promenad i den mysiga miljön, ner en sväng till sjön och kikade också in den stora trädgården. Herrgården och rummet var i äldre herrgårdsstil, precis så det ska vara på en herrgård helt enkelt. Då T skulle upp och cykla tiidigt fixade Aspa mackor, frukt och dricka till honom redan på kvällen. Service! Det var som att komma hem till någon. Sån oerhörd skillnad mot ett stadshotell. Efter att ha lämnat av T i ett regnigt Motala där han började sina 30 mil, styrde jag tillbaka till Aspa och njöt av frukostbuffén. Tända ljus. Lugnt. Och hur gott som helst. Jag njöt. Frukostbuffé hade allt man kunde önska. Världens godaste bröd, färskpressad juice, frukter, äggröra och minicroissanter!  Sofia, kan jag få receptet på limpan? :-)

Jag lånade med mig några tidningar upp till rummet och slappade ett tag till. Tyvärr regnade det rejält så någon promenad i det gröna blev det inte. Jag lämnade sedan herrgården strax eftet lunch för att kika på alla kämpar som cyklade.

Då vi kom till Aspa vid 20-tiden på fredagen blev det inte någon middag på herrgården. Lite synd för det hade garanterat varit gott och mysigt. Aspa blev ett perfekt övernattningsställe för oss denna gången. Men vi kommer definitivt återvända för en hel weekend med 3-rätters, ordentligt med sömn och frukostbuffé. Lyx, värme och sköna stunder. Kan varmt rekommendera att åka till Aspa Herrgård helt enkelt. Varför inte redan nu på Midsommar? Lyxiga Midsommarpaketet på Aspa inkluderar afternoon tea buffé, champagnedrink på terrassen, Aspa´s 6-rätters avsmakningsmeny, övernattning och frukostbuffé. En perfekt Midsommar med andra ord!

Stort tack Sofia och co för en underbar vistelse!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Erbjudande Ystad Saltsjöbad, Sommarpratare och Aspa Herrgård

  2. -
  3. En pärla i Huskvarna!

  4. -
  5. Påskerbjudande på Söderfors Herrgård

Lämna en kommentar