Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Erbjudande Ystad Saltsjöbad, Sommarpratare och Aspa Herrgård

FREDAG. Erbjudande Ystad Saltsjöbad, Sommarpratare och Aspa Herrgård

Igår körde vi igång ett riktigt härligt erbjudande på Ystad Saltsjöbad. 50% rabatt på superior dubbelrum inkl. frukost och Spaentré! Detta resulterar i att priset blir ynka 400 kr per person och natt. Det blev såklart rusning direkt! Ankomster var mellan 24 juni – 6 juli. Just nu finns det rum kvar 24 juni – 4 juli, förutom 30 juni som är fullt. Så det är bara att boka på! :)

Igår presenterades också årets sommarpratare i P1. Jag tycker det oftast brukar vara riktigt intressant att lyssna på många av dessa. Framförallt sportstjärnorna. Jag kan redan nu flagga för Anja Pärsson som är först ut den 23 juni. Den 7 juli, alla hotellälskare, är det självaste Petter Stordalen, det kan bli mycket intressant! En annan favorit, 12 augusti Martina Haag. Ja det finns många härliga sommarpratare att njuta av i sommar.

Nog om igår, idag åker jag och min sambo upp till Aspa Herrgård! Aha tänkter ni, en mysig romantisk helg. Nja, med tanke på att vi ska gå upp ca 03:45 och köra till Motala där T sen ska cykla i 30 mil…Ja. Jag åker tillbaka till Aspa Herrgård och njuter av frukostbuffén och omgivningarna där efter det! Ska bli så kul att se denna omtalade herrgård! Utlovar en recension sen!
Våran Karin ska också ta sig runt Vättern på cykel..stort lycka till bästa kollega!

Får slänga in ett stort lycka till även till Sverige ikväll…Nu kör vi!

Trevlig helg!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Sista minuten – Ystad Saltsjöbad 398 kr!

  2. -
  3. FREDAG. TURmässa, födelsedagsbarn och 48h…

  4. -
  5. FREDAG. fika, städ och 48 timmars…

Lämna en kommentar