Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » En helg på Falkenberg Strandbad!

En helg på Falkenberg Strandbad!

Sommaren är ändå som allra bäst på kusten och med alla fantastiska erbjudanden som vi haft på kusthotell under sommaren bestämde jag mig för att åka en timme söderut för en helg på härliga Falkenberg Strandbad!

 

 

 

En regnig lördagsmorgon lämnade vi Göteborg och satte kurs mot Falkenberg, där vädret som tur var bjöd på uppehåll, om än inga supertemperaturer. Men ett härligt bad i havet på fantastiska och långgrunda Skrea Strand blev det allt :) Efter en stund hittade även solen fram och det blev en fin förmiddag på stranden i väntan på incheckningen.

Efter ett härligt mottagande av den gulliga personalen i receptionen fick vi komma till rummet och spana in den härliga havsutsikten från balkongen, underbart! Efter en siesta (har man bott i Spanien så har man) passade vi på att utforska Skrea Strand lite mer med en promenad längs med stranden och lite tävlande på minigolfbanan för att avsluta med middag på sommarrestaurangens härliga uteservering där vi åt god mat och njöt av vågbruset blandat med tonerna från bandet som spelade härliga sommarklassiker.

Inte var kvällen slut där, ett besök till glassbaren utanför hotellet är ändå ett måste! Alla smaker du kan tänka dig och i alla storlekar och kombinationer, behöver jag säga mer? Väl tillbaka på hotellet kom vi inte längre än till biljardbordet i lobbyn där det utspelades några matcher mot Linda från HotelSpecials kundcenter som också  tagit sig en tur till Falkenberg Strandbad! Lobbyn är för övrigt värd att spendera lite extra tid i, slå dig ner i en av sofforna och njut av konsten och den härliga miljön, kanske med ett glas vin som du lätt kan köpa i den kombinerade receptionen/baren.

Frukosten morgonen efter var helt underbar, allt du kan önska dig av en hotellfrukost och att avnjuta den ute på terrassen med havsutsikt var definitivt ett bra sätt att starta dagen på! Därefter bar det ner en våning för att ta en titt på möbler, konst och inredning som under söndagen såldes på hotellet, mycket fint som gärna hade fått följa med hem!

Helgen på Falkenberg Strandbad var verkligen ett härligt avbrott i vardagen och något jag rekommenderar för alla – från barnfamiljer till par och kompisgäng. Ett fantastiskt läge mitt på Skrea Strand i kombination med ett rymligt men samtidigt otroligt mysigt hotell och trevlig personal gör det till en toppupplevelse!

/Catrine

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Supererbjudande på Falkenberg Strandbad!

  2. -
  3. Unikt och exklusivt på Falkenberg Strandbad

  4. -
  5. Lyxigaste Spaupplevelsen – Falkenberg Strandbad

Lämna en kommentar