Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » SpaWeek – Spahotell för 400 kr/person!

SpaWeek – Spahotell för 400 kr/person!

Nästa vecka är det äntligen dags igen – en av årets största kampanjer startar! SpaWeek drar igång onsdag den 11 september kl 01:00 och är bokningsbar under en vecka. Ankomstdatum kommer variera lite från hotell till hotell, men gäller helger 13 september -21 december. Vi ser väldigt mycket fram emot att återigen kunna erbjuda er riktigt bra spahotell över hela Sverige till superpriset 400 kr/person för övernattning, spaentré och frukost. I år kan vi dessutom stoltsera med fler deltagande hotell än någonsin, 21 st, vilket vi givetvis tycker är jättekul!

Än får jag inte lov att avslöja namnen på alla de deltagande hotellen, men några kan jag inte låta bli att berätta om… Till mångas förtjusning kan jag avslöja att bl.a. följande hotell kommer kunna bokas under Spaweek 2013: BEST WESTERN Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg, Comwell Varbergs Kurort i Varberg, Nynäs Havsbad i Nynäshamn, VANN i Brastad, Quality Spa & Resort Strömstad och Ystad Saltsjöbad i Skåne. De resterande hotellen avslöjas den 11 september kl 01:00 när kampanjen drar igång :)

Tänk på att antal rum och datum är begränsade, så vill man vara säker på att boka sin favorit får man vara snabb! Dessutom är det perfekta presenten till pojk/flickvännen, mamma och pappa eller bästa kompisen, vem vill inte möta hösten inne på ett mysigt spahotell?!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Spahotell 300 kr per person med frukost och Spaentré!

  2. -
  3. Slott och herrgårdar 400 kr per person – OktoberKampanj

  4. -
  5. Nytt slott för 400 kr till OktoberKampanjen!

Lämna en kommentar