Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. igen?

FREDAG. igen?

Jag tycker jag skriver FREDAG. varje dag. Veckorna går så himla fort. Antar att det är ett tecken på att man har skoj.. men lite läskigt fort går det. Jag längtar till våren, fågelkvitter, torra gator, solstrålar och gröna träd.

Vad har hänt denna veckan då? Och vad händer nästa? Vi körde en 48h Special i tisdags där ett av guldkornen var Häringe Slott för 300 kr per person. Vi har också en överraskning och det är att vi kör en till 48h Special redan på tisdag igen! Gött va!

Annars har veckan varit full av arbete med vår nya design och kampanjen Bo som en Kung som närmar sig! Det kommer en del intressanta samarbeten och tävlingar och framförallt riktigt bra slott och herrgårdar till superpris! Igår var vi i marknadsteamet, alltså jag, Karin och Fredrik på frukostmöte på Le Pain Francais och njöt av fransk frukost, såklart med goda croissanter, och diskuterade vad vi ska hitta på med vår Facebook framöver. Kommer nog hända en del saker där med så småningom.

Två supererbjudanden har vi också hunnit med, det ena på Falkenbergs Strandbad som gäller ikväll och nästa fredag och kostar 298 kr per person inkl. frukost och entré till bad samt på lyxiga Sankt Jörgen Park Resort, paketet Fredagsmys gäller 24/2, alltså nästa fredag för endast 990 kr per person.

Kan förresten tipsa om ännu ett supererbjudande! Grand Hotel Saltsjöbaden utanför Stockholm, dubbelrum för 425 kr per person inkl. frukost. Gäller tisdag-lördag vecka 8-9!

Själv ska jag, för andra gången, besöka Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa imorgon.. Ska bli riktigt skönt och mysigt. Sist jag var på Arken missade jag ju det så omtalade mörkerrummet, det ska jag INTE missa imorgon!
Lovar att rapportera om mörkerrummet i nästa vecka! Jag älskar att åka påSpaweekends!

Trevlig helg alla!
//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. 48h Special är igång igen..galna priser på hotell i sommar!

  2. -
  3. Tävlingsvinnare och snart 48h igen!

  4. -
  5. Nu är det dags igen!

Lämna en kommentar