Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Och var är Paulina?

FREDAG. Och var är Paulina?

Fredag igen alltså. Det är inte klokt vad tiden rusar.. Tomt utan Paulina tvärsöver!

Vår kära kollega Sandra gjorde sin sista dag i onsdags innan hon lämnade oss för nya äventyr, äventyr hon börjar efter att först ta en välförtjänt semester i New York. Som av en slump har också Paulina, ordinarie bloggerska, tagit sig tid för en resa till NY. Vi alla ser fram emot att se hur mycket av sin shoppingkassa hon lyckas spendera under 7 dagars semester. . .

Min vecka har sprungit iväg! Bland annat har jag sett över några av våra kampanjer i Adwords, gått igenom novembers trafik och dessutom börjat fundera över hur vår marknadsföring ska se ut 2012. Det är många beslut som ska tas, och det där nya året kommer allt närmare.

Jennie på kundtjänst har varit lite trött i veckan, efter att ha åkt tur och retur till Söderhamn under helgen. Det är en rejäl resa att göra för en födelsedagsmiddag!

Som om inte det räckte har hon dessutom haft det lite körigt då Linnea som brukar jobba dagtid var sjuk i början av veckan. Obotligt positiva Jennie har bara ryckt på axlarna och kommenterat att dagarna blir väldigt korta när de är så stressiga. Jag är mest imponerad över hur hon aldrig låter stressad när hon pratar med kunder, oavsett hur mycket hon egentligen har att göra. Är det någon av er som haft turen att få prata med henne?
Carl jobbar på!

Joel berättade i förra veckan om arbetet med de nya priserna för 2012, och det arbetet har dom fortsatt med nu i veckan. Bland annat. Pär var i Stockholm måndag och tisdag för att träffa båda nya och gamla samarbetshotell, och Carl har jobbat hårt på att få till nya samarbeten med hotell vi ännu inte arbetar med. Nu har alla sprungit på möte och lämnat Carl i all  sin ensamhet…

Nästa vecka ser jag fram emot vår nästa 48h Special- det ser riktigt bra ut, och vi hoppas ni inte är helt mätta på riktigt bra hotellerbjudanden! En Spaweekend orkar man väl med? Eller en herrgårdsweekend? Vi lovar att ni kommer bli nöjda med hotellen som är med i den här omgången!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

  2. -
  3. Spahotell och Spabehandlingar är poppis hos svenskar!

  4. -
  5. HotelWeek är igång och det bokas för fullt!

Lämna en kommentar