Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

Ny grej på bloggen! FREDAG. Varje fredag kommer ni att få ta del av veckan som gått på HotelSpecials.se. Inblick i vad vi gör, höjdpunkter, händelser, jobb, roliga saker, vi som jobbar..och massa annat skoj. Idag är det premiär.

Fredag och full fart här på kontoret. Det är mycket nu som kretsar kring årets största kampanj HotelWeek. Vi på marknad gör allt för att få publicitet såklart. Det är inte lätt. Karins största utmaning just nu är att hitta journalister, bloggare, tidningar mm som vill skriva om denna superduper bra hotellkampanjen. Jag tror det går rätt bra. Eller hur Karin!? Själv sitter jag och knåpar med x antal nyhetsbrev som ska ut till våra prenumeranter och hotell de kommande 2 veckorna. Det innebär mycket skrivande och designande i photoshop. Jag gillart! Vi här på marknad undrar lite hur det går för våra kära account managers som ska få in alla hotell till HotelWeek…

När jag spanar på listan över klara hotell ler jag…det är riktigt bra hotell, många Spahotell och riktigt schyssta hotell i våra stora städer..Detta kommer bli hur bra som helst.

Idag spanar och lyssnar vi också på våra goa tjejer Jennie och Linnea i kundtjänst. De hjälper våra kunder med bokningar, hotellfrågor och tips fram till 17 idag.. Sen har vi såklart öppet i helgen också..12-18!

Längst in i rummet sitter…nehe..ingen av cheferna på plats idag. Kanske därför vi har extra mycket fredagsfika idag! :-) Båda befinner sig i storstaden Stockholm för jobbuppdrag. Spännande.

Tips. Håll musen över bilderna för bildtexter! :-)

Well. Nu är det dags att utse en vinnare i vår bloggtävling som nu har avslutats. Någon ska vi glädja med ett presentkort! FREDAG. Är tillbaka igen..ja på fredag om en vecka! Tills dess hoppas jag att du är en av dem jag får skicka vårt nyhetsbrev till! Trevlig helg önskar alla vi på HotelSpecials.se!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Tävlingen är avslutad, vinnaren utvald, men Sommarresan fortsätter..

  2. -
  3. Tävlingen är avslutad..vinnarna är…

  4. -
  5. Vår sommarresa startar nu.

Lämna en kommentar