Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Vinnare och nytt år på g!

FREDAG. Vinnare och nytt år på g!

FREDAG. och årets näst sista dag. Hur ska vi summera detta fina 2011 då. Bland mycket annat har vi har utökat vårt utbud vad gäller hotell till långt över 600 stycken, antalet fans på Facebook har stigit rejält – Tack, och vi har fler, större och bättre kampanjer. Vi vill tacka er alla som bokat, gillat och varit i kontakt med oss under året. Vi gillar er! Nu blickar vi fram emot 2012 och det kommer bli ett superår.
Våra kampanjer 48h Special, SpaWeek, Oktoberkampanj, Sommar Special, HotelWeek och massa andra kommer att återkomma och även en del nya härliga kampanjer. Vi kommer att kickstarta kampanjåret 2012 redan 10 januari med årets första 48h Special!

Idag jobbar vi hårt för att fixa det sista på 2011. Vi stänger ner klockan 15:00 och öppnar upp igen på måndag 2 januari 08:30.

Vi hade också en tävling här på bloggen som avslutades idag 10:00. Ni skulle delge ert bästa nyårslöfte. Oj, vad många ni är som har nyårslöften. Jag har själv inte planerat att ha något då jag lätt sätter för höga krav som jag ändå inte håller. Typ som att sluta helt äta godis… Men jag fick allt lite inspiration efter att ha läst alla era härliga löften.
Vi fastnade mest för vår vinnares nyårslöfte som löd:

”Ska ta hand om mig själv som är så lätt att glömma. Ta massage, fotvård, resa mer, gå på rock konserter, bio mm. Göra sånt som jag tycker är kul och njutbart. Leva medans jag kan!”

Grattis Katrine Löfgren! Klart man ska leva medans man kan och göra massa härliga saker. Önskar dig ett fint 2012! Ett presentkort på HotelSpecials.se värde 500kr hoppas jag hjälper dig på vägen att göra sånt som är kul och njutbart!


Stort tack för i år och GOTT NYTT ÅR!

/Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Jag är tillbaka och en vinnare är korad!

  2. -
  3. FREDAG. Och var är Paulina?

  4. -
  5. Slott och herrgårdar för 400 kr på tisdag 10:00! Nytt hotell presenteras!

Lämna en kommentar