Hotelspecialsblogg.se » Hotellpaket » Hotell vid Liseberg och Lisebergspaket

Hotell vid Liseberg och Lisebergspaket

Vilken morgon! Imorse när jag åkte förbi Liseberg var jag tvungen att knäppa en bild. Det såg så fint ut. Och jag börjar själv längta till att strosa runt i parken och få lite nervkittlande upplevelser, äta god glass, köra 5-kamp och bara ha det skönt. Liseberg är ett av Sveriges mest populära besöksmål, speciellt sommartid. Det finns gott om hotell i Göteborg och hotell som ligger nära Liseberg. Eftersom Liseberg ligger så pass centralt är det lätt att promenera dit eller ta Lisebergsvagnen som går genom stan.

På vissa hotell kan du tillochmed köpa ett Lisebergspaket och få entrébiljetter fixat redan på hotellet, smidigt va! Har kommer tre förslag på sköna hotell med prisvärda Lisebergspaket!
Hotel Riverton har Lisebergspaket fr 818 kr per vuxen person.
Radisson Blu Scandinavia Hotel har Lisebergspaket fr 1195 kr per vuxen person.
Best Western Hotel Mektagonen har prisvärda Lisebergspaket fr 795 kr per vuxen person.

I alla Lisebergspaket ingår familjerum för 4 personer och entré för 2-4 personer, barn under 110 cm går in gratis.

Så boka in er Göteborgsweekend nu!

//Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Liseberg – hotell och hotellpaket i Göteborg

 2. -
 3. Hitta hotell vid Kolmården och testa nya Safarilinbanan!

 4. -
 5. Weekend Liseberg eller Gröna Lund!?

3 kommentarer för “Hotell vid Liseberg och Lisebergspaket”

 1. Jaaaa…. vi var där förra helgen och hade mys med vår 4-åriga dotter. Bara tänk att några gröna kaniner kan vara så underhållande och spännande :) Dock hade vi inte sån tur med vädret, men vad gör det lillan var ju super glad.
  Och jag kan säga av erfarenhet att både Riverton och Radisson Scandinavia är super bra hotell.
  När man kommer till Radisson så tycker jag att det känns exklusvt och väldigt service, service medan på Riverton känns det mer ombonat hemma mysigt även om det är modernt och chickt :)

  Längtar så till mitt nästa hotell besök :) Ni kan ju alltid sponsa mig ett besök så kan jag blogga om det moooaaahahaha :D

  Gillar er sida och blogg! Tjingeling!

 2. Åh va mysigt! Jo både Riverton och Radisson är två riktigt bra hotell. Du beskriver dem som jag uppfattar dem också. Vad har du för blogg då Linda?
  //Paulina HotelSpecials.se

 3. Paulina, jag menade en gäst bloggning hos er ;)
  Min blogg handlar om scrapbooking och är sedan ett tag tillbaka ganska död… dottarn tar mer och mer tid, så jag får nöja mig med att scrappa inte blogga om det. (men annars är det http://izadory.blogspot.se/ )

  :D Kram på er !

Lämna en kommentar