Hotelspecialsblogg.se » HotelSpecials.se » Weekend Liseberg eller Gröna Lund!?

Weekend Liseberg eller Gröna Lund!?

Under sommaren har våra två största och populäraste städer varsin nöjespark att locka med. Liseberg i Göteborg och Gröna Lund i Stockholm. Båda parkerna ligger centralt belägna och har attraktioner för stora och små. Aftonbladet har jämfört årets nyheter på Liseberg och Gröna Lund. Atmosfear på Liseberg som jag skrev om tidigare och Twister på Gröna Lund. Enligt Aftonbladets undersökning fick Atmosfear 21 poäng och Twister 14. Atmosfear är ju oerhört mycket tuffare och mer för den modige.

I övrigt tycker jag att båda parkerna har sin charm. Jag har såklart varit absolut mest på Liseberg eftersom jag bor i Göteborg. Oavsett vad valet blir finns det gott om hotell nära Liseberg och även hotell med närhet till Gröna Lund. Och det finns mycket att göra förutom att besöka parkerna i de båda städerna. Läs om våra tips i göteborg och våra tips i Stockholm för en lyckad weekend.

Min nya kollega Sandra var och åkte Atmosfear förra vecka. Grymt modigt. Hon berättade att det kändes som man åkte rakt upp i himlen, att det aldrig tog slut. Riktigt galet högt var det…och färden ner gick snabbt! Hon var skakis efteråt..! Kan jag tänka mig! Snart kommer du att få läsa om vår nya HotelSpecials’are Sandra här på bloggen!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Tips för dig som gillar choklad eller vill ha romantik – Tällberg!

  2. -
  3. Boka in Göteborg – Lisebergs nya värsting är här!

1 kommentar för “Weekend Liseberg eller Gröna Lund!?”

  1. [...] kollega – Sandra Publicerad den 27 juni, 2011 av Paulina ShareSom jag skrev i tidigare inlägget har vi en ny söt kollega här på HotelSpecials.se. Hon heter Sandra Arntsberg och är Junior [...]