Hotelspecialsblogg.se » Hotelltips » HotelWeek, SaveMyDay, Metro o så lite julbord.

HotelWeek, SaveMyDay, Metro o så lite julbord.

HotelWeek-veckan är här. Det var en skön spårvagnstur imorse med Metro i handen. Såklart kul att se vår annon på SaveMyDay. Metro.se har också skrivit om HotelWeek. Vi är igång. De 100 rummen på SaveMyDay blir färre och färre. Kul!

Utlovade en recension i FREDAG.´s inlägg om Smögens Havsbad och Sea Lodge. Smögens Havsbad levererade som vanligt en skön hotellvistelse med varmt välkomnande, härlig utsikt och fantastisk frukostbuffé. Spa-avdelningen med jacuzzi och pool gav oss en lugn och skön stund, dock saknade vi en gemensam bastu. Nu finns endast bastu i respektive omklädningsrum. Jacuzzin var favoriten. Vi avnjöt också ett härligt, mysigt julbord på Sea Lodge med riktig hemma hos-känsla. 60 härliga julfavoriter där den kalla maten blev favoriten hos oss. Brasa, julmusik, havet utanför fönstret och smattrande regn mot rutan.
Nu kanske julkänslan borde kommit…Jo julbordet hjälpte till en aning men tror att Berit blåste bort den nästan lika snabbt. Men vi kämpar på här på kontoret med julmusik och adventsstjärnor.

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. SaveMyDay.se gör det möjligt..

  2. -
  3. HotelWeek närmar sig..Spa, slott, herrgårdar, stadshotell..Superpriser!

  4. -
  5. FREDAG. Vi har läget under kontroll!

Lämna en kommentar