Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Vi har läget under kontroll!

FREDAG. Vi har läget under kontroll!

Då var det FREDAG. igen. Och dags för nytt inlägg i vår nya kategori FREDAG. På grund av väldigt mycket jobb för alla här på kontoret nu inför HotelWeek blir denna veckas inlägg lite allmänt om läget just nu..och det har vi under kontroll! Allt börjar falla på plats inför HotelWeek och det är ett härligt gäng hotell som kommer att släppas nästa vecka. Jag själv brukar alltid utnyttja chansen att bo på ett fint hotell till superpris. I år är det svårare än någonsin att välja vilket av alla hotell jag ska ta…Spa..herrgård..stadshotell..!?

Det är en spännande vecka som komma skall. På måndag tycker jag du ska grabba tag i en Metro och kika lite extra på SaveMyDay annonsen där vi är med! Kommer vara mäktigt och härligt att se oss i Metro på spårvagnen på väg mot jobbet.

Stora kampanjer är alltid kul, alla är involverade och det är en spänd förväntan i luften på kontoret. På onsdag kommer den stora kicken då allt brakar loss. Som vanligt kommer vi att ha ett stort candy table med gosaker för oss så vi orkar hela dagen!

Ikväll är det julbord och julfest här på HotelSpecials.se. Själv väljer jag att ladda inför kommande HotelWeek vecka med en lugnare variant på Smögens Havsbad och julbord på SeaLodge. Rapport därifrån lovar jag att återkomma med. Också hur det går med vårt candy table under HotelWeek!

Önskar alla en trevlig helg och 1:a advent!

/Paulina

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Vi jobbar hårt..men var är cheferna?

  2. -
  3. Vi har en vinnare i perukutmaningen!

  4. -
  5. Bloggtävlingen har fått sina vinnare – Mors Dag på söndag!

1 kommentar för “FREDAG. Vi har läget under kontroll!”

  1. [...] en recension i FREDAG.´s inlägg om Smögens Havsbad och Sea Lodge. Smögens Havsbad levererade som vanligt en skön hotellvistelse [...]

Lämna en kommentar