Hotelspecialsblogg.se » Tävlingar » Mellandagstävling – Nyårslöfte?

Mellandagstävling – Nyårslöfte?

God fortsättning! Har ni haft en bra och mysig jul?! Vi tänkte liva upp årets sista dagar med en liten tävling! Vinsten består av ett presentkort på HotelSpecials.se värde 500kr. Vad ska du göra för att få det då? Kommentera detta inlägg med;
- Vad är ditt nyårslöfte inför 2012?

Tävlingen pågår till fredag 30 december 10:00. HotelSpecials.se beslut går ej att överklaga. Gilla oss på Facebook och dela detta inlägget för att öka vinstchanserna!

Woop woop! /Paulina

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Jultider på HotelSpecials.se

 2. -
 3. Vad ska kosta 250 kr? Vinnarna…

 4. -
 5. Tävla om presentkort – ju fler som tävlar ju fler presentkort!

83 kommentarer för “Mellandagstävling – Nyårslöfte?”

 1. Mitt nyårslöfte är att ta hand om mig själv mer, göra små vardagslyxiga saker! Egoistiskt? Japp, det är jag värd!!!
  Kram! (Gillar Er såklart på FB!)

 2. mitt nyårslöfte är att ta vara mer på det roliga i livet och lära mig se bort från diverse egentligen onödiga problem.

 3. Mitt nyårslöfte är en present till mig själv att försöka ner i vikt för en bättre hälsa . Det vore en enorm peppning att kunna åka på en hotell weekend när jag nått ett av mina delmål

 4. Mitt nyårslöfte är väl att börja röra på mig mer och äta nyttigare.

 5. Mitt nyårslöfte är att jag ska vara mer hurtig än jag på sista tiden varit. Har alltid tagit en långpromenad varje dag, men nu har det varit operation och lite andra bekymmer med i bilden så det har blivit dåligt med motion. Från nya året får det bli nya tag. Jag vill må bättre.

 6. Mitt nyårslöfte är att tänka mer positivt och avlasta min man så mycket jag bara kan.

 7. Jag lovar att jag ska länsa mitt för-en-regnig-dag-konto, sätta sprätt på 40 sparade semesterdagar och göra långweekends av helgerna. Sätta fingret på kartan och njuta av nuet någon annanstans.

 8. Mitt nyårslöfte är att lyxa till vardagen för mina vänner. Varför ska alltid helgen vara speciell? Är det inte trevligare att uppmuntra någon en tisdag? Jo, det tycker jag! Så under 2012 ska jag överraska vänner på vardagar med allt från hotellfrukostar, champagne och utflykter.

 9. 2012 lovar jag att sluta klaga över bagateller!

 10. Jag väljer att kalla det nyårsmål, då ett löfte till sig själv är så lätt att bryta. Mitt mål för 2012 är att förvandla fritid till någonting kravlöst, avstressat och fantasirikt. Fler weekends med nära och kära och mindre ”måstehinnatvättafönsternunärdetinteregnar”! :)

 11. Nytt år, nya hotelbesök
  inga krav inget stök
  detta jag mig lova
  jag fint ska jag få sova

 12. Jag ska lova att fortsätta att vara snäll mot allt och alla. Funderade en längre tid på om det verkligen lönar sig. Men nu vet jag svaret!
  Gott Nytt År!

 13. Nyårslöftet blir att må bra och då måste jag röra på mig betydligt mer än vad jag har gjort sista 3 månaderna. Längtar efter långa promenader och några rejäla pass i spinningsalen.

 14. Mitt nyårslöfte är att vara snäll mot mig själv, tänka goda tankar om mig själv och andra!

 15. Mitt Nyårslöfte låter enkelt men kan vara nog så svårt att hålla och samtidigt är det så avgörande för hälsan och välmåendet: Jag ska gå och lägga mig i tid om kvällarna!

 16. Jag har bestämt mig för att sluta röka!
  Mycket pengar som går upp i rök varje år o nu ska de höja skatten på ciggaretterna ännu mer! Så nu ska jag klara detta! Med eller utan hjälpmedel!

 17. När klockan slår midnatt har jag avlagt mitt löfte till nyår, att uppleva mer och besöka världens alla vrår, njuta av livet och sluta röka, bättre ekonomi och bli skuldfri jag skall försöka, till sist hjälpa och stötta andra människor,har jag tur blir jag även träffad av Amour.

 18. Att mer bry om min familj och mina vänner
  Ge massor av kärlek till de närmaste jag känner
  Och detta år vill jag fira vår 20 åriga bröllopsdag
  Självklart att boka den på Hotellspecials min egen lag
  …Och då vet jag att vi får
  En väldigt fin övernattning i år
  och tillbaka medetsamma
  en mycket lycklig mamma!!

 19. Ja vad ska man lova är ganska tillfreda med mig själv och livet sluade röka för 14 år sen så det kan det inte bli. Ja men att minska lite i vikt och att verkligen ta vara på alla illfällen och ta hand om mig själv och min familj .

 20. Jag har precis gjort upp ett mål om viktnedgång som jag ska nå till midsommar! Gjort en fin plan i ett excelblad tom.
  För att nå dit ska jag bla gå en timmes promenad 3ggr i veckan. Så mitt Nyårslöfte som jag nu ropar ut till hela världen är att minst 3 ggr i vekcan gå 1 timmes promenad!

 21. Njuta av dagen och vara tacksam för de man har. Samt prova på de flesta av era spa hotell, Börjar med Varbergs Kurort 13/1 nic ;o)

 22. Mitt nyårslöfte 2012 är att vara tacksam – varje dag – för allt det fina som jag har, stort som litet. Och att fira med champagne oftare!

 23. Gå ner i vikt, äta nyttigare, sova mer, jobba mindre, träna mer, umgås med nära och kära mer….alltid samma sak varje år, lätt att prata högt om sina nyårslöften när den bubbliga champagnen flödar…
  Men igår ska mitt nyårslöfte att jag viskar till mig själv att ta vara på 2012 och göra det som jag mår bra av….

 24. Mitt löfte är att unna mig mer vardagslyx! Det behövs inte så mycket och behöver inte kosta skjortan. En natt på hotell med frukost är en perfekt kpntrast till vardagen som ger lite extra energi..!

 25. Att se mer av sverige finns massor att se och uppleva här ”hemma” i vårt vackra land utan att åka utomlands. Och under mina resor kommer jag självklart att hitta fina pristvärda hotell att bo på tack vare hotelhotelspecials

 26. Ska ta hand om mig själv som är så lätt att glömma. Ta massage, fotvård, resa mer, gå på rock konserter, bio mm. Göra sånt som jag tycker är kul och njutbart. Leva medans jag kan.

 27. njuta av livet ! träna mycket med mina hundar och försöka att stressa mindre på jobbet, något som kan tyckas självklart men tyvärr inte är det, kommer få jobba på detta. göra wekendresor med nära och kära korta avbrott bättre än ett långt. bli frisk från min förkylning.

 28. Jag ska ta hand om mig själv. Jag ska vara med mina vänner som GER mig energi och INTE SLUKAR energi! Sen ska jag RESA så mkt mer, älskar att se vad världen har att erbjuda. Sen ska jag försöka på ett göteborgsvarv och i höst blir d midnattsloppet. Kommer bli ett grymt 2012!!!
  GOTT NYTT ÅR!!

 29. Jag ska ut och äta lunch oftare! Frisk luft, olika sällskap och nya intryck ger energi och pepp !

  Jag ska läsa mer ! De där böckerna jag suktar efter ska inte vänta till sommaren utan läsas nu !

 30. Jag tänker återanvända mina tidigare års nyårslöften – känns helt rätt i tiden med nutidens negativa resursslöseri;-/ Jag ska försöka ta tillvara dom senaste årens nyårslöften..och på så vis slipper jag sätta några nya löften nästa år;-) För då kommer allt vara på topp:-)

 31. Keep smiling:) Det är min målsättning och mitt nyårslöfte!

 32. 2012 .. jag har beslutat mig för planera och laga mer mat själv, undvika fällorna i halvfabrikat och på så sätt spara pengar för att få mer utrymme för utflykter och äventyr med familjen. Att veckohandla och planera ska ge oss en semester i höst om det blir så som jag tänkt!

 33. Dags för att trimma kroppen innan sommaren, mitt nyårslöfte, MEN GI-metoden är ute!
  Nu har det kommit en ny bantningsmetod. Har du provat ALLT – utan resultat?

  Prova detta: De allra flesta 2-åringar är smala. I samarbete med barnläkare, radiologer, dietister och utslitna föräldrar har denna geniala dieten forskats fram:
  … … …
  Frukost: 1 kokt ägg, 1 smörgås med sylt. Ät två små bitar av ägget och smöra ut resten på golvet. Ta en bit av mackan och kleta därefter in sylten ordentligt i ansiktet och på kläderna.

  Lunch: 4 färgkritor (valfri färg), en handfull chips och tre munnfullar av ett glas mjölk. (Häll resten ut på golvet)

  Middag: 1 kex, 2 mynt och nåt smuts som du hittar under soffan.

  Kvällsmat: Gör iordning en ostsmörgås som du kastar på golvet. Drick 4 munnfullar av ditt badvatten.

  Dieten blir mer effektiv med anpassad motion till. Tex:
  - Lägg dig på golvet i ett köpcenter och vrid kroppen runt samtidigt som du skriker för full hals för att öka lungkapaciteten. När mannen från securitas kaster ut dig, gör du stark motstånd.
  - Spring överallt och hoppa emellanåt.
  - Ramla ofta och regelbundet. Att resa sig upp stärker musklerna.
  - Kom ihåg lungorna och skrik samtidigt med övningarna.
  - Be om en samarbetspartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Var inte nöjd med ett ombyte, kräv att få byta kläder minst tre gånger.

  Nej, mitt nyårslöfte blir att säga ”Jag älskar Dig” till mannen i mitt liv både en och två gånger per dag och det löftet vet jag att jag kommer hålla. Men kul var löftet ovan.

 34. Mitt nyårslöfte för 2012 är att jag inte ska åka Vasaloppet!

 35. 2012 ska jag memorera
  som det år då jag äntligen lyckades sanera.
  En källare där allt ”bra att ha” har dumpats
  och inget har bortslumpats.
  2012, året då jag fick se källarens golv!

 36. Att inte lova nåt jag inte kan hålla och framförallt inte lova nåt andra tycker jag borde hålla. Om nån annan tycker jag borde gå ner i vikt skulle det aldrig fungera, men nu tycker jag att jag borde gå ner i vikt och det kan jag hålla.

 37. Vet att många har som nyårslöfte att sluta röka, men själv tänker jag vara lite mer kreativ och ha som löfte att inte börja röka.

 38. Mitt nyårslöfte är att inte glömma bort att älska och inte glömma bort att kramas mycket!

 39. Gillar och delar på fb – anna Berglund

  Mitt nyårslöfte är att hitta på mer roliga saker tillsammans med familjen.

 40. Passande tävling detta, då jag för första gången har nyårslöften i år. Mitt främsta är att jag ska sluta att spendera tid, energi och pengar på människor som inte skulle göra detsamma för mig. 2012 blir jag en mindre naiv människa och håller istället på de äkta vänskaperna!

 41. Mitt nyårslöfte är ( och detta ska hållas) att inte sitta framför fb mer än 2 timmar om dan :) Att gå ut mer med Hunden ( hitills har jag sagt till barnen att göra det ) och att gå längre rundor på 1 timme varje gång, på så sätt får jag motion (behövs) frisk luft (behövs också så jag blir piggare) Detta är mitt löfte :)

 42. jag lovar att 2012 kommer att bli bättre än 2011.. delat o gillat=)

 43. Jag delar glatt med alla mina vänner
  och också till en del jag inte känner.
  Nästa år skall min inre gudinna ut
  med buller och bång och glädjetjut
  Jag skall ta för mig och njuta livet
  Det ska jag lova och det är nerskrivet

  Hälsningar
  Kicki Kronborg

 44. År 2012 lovar jag mig själv att uppfylla mina drömmar, och inte skjuta upp det i framtiden! Ha det gott!

 45. Har tänkt försöka låta bli att köpa tidningar, kvällstidningsbilagor och tidskrifter under 2012. Pengarna som blir över tänkte jag lägga på weekendresor runt om i landet tillsammans med maken.
  Så vi slipper se högarna av förra årets olästa blaskor!

 46. År 2012 tar jag klivet,
  ut i det nya livet!
  Ska röra mer på kroppen,
  studera och få fart på knoppen!

  Hoppas belöningen blir Hotelspecials pris,
  håller tummarna naturligtvis! ;-)

 47. Mitt löfte blir att leva livet,
  sjunga, dansa och ta inget för givet!
  Jag ska kärlek, lycka och glädje ge
  och låta alla runt mig få del av dé!

  Hoppas nu få ett fint pris
  och få bo på Hotell specials vis!

 48. Mitt nyårslöfte är att bli bättre på att utnyttja erbjudanden från HotelSpecials – en paus i vardagen med lite lyx och flärd ger nya krafter!

 49. Jag är lite emot alla ”upp som en sol-ner som en pannkaka-löften” som många ger vid det nya året ;-) Det är inte sådär übermånga som hålls.. inte i min omgivning i alla fall;-) Nä, jag tänker som vanligt(=ett året runt löfte alltså) försöka ta hand om mig & ska göra allt för att alla runt omkring mig mår bra. Helt enkelt vara en god medmänniska – både mot andra och mot mig själv! Kanske… men bara kanske slinker det in en liten förhoppning/ett löfte att gå ner ett kilo el två;-) Gott nytt år önskar jag eder alla!

 50. Mitt nyårslöfte är att inte glömma bort att ta hand om mig själv och må gott. Spa resa önskar jag mig.

 51. Jag brukar aldrig avge några nyårslöften, men i år har jag slagit mig i backen på att motionera mera, så vi kan väl kalla det nyårslöfte. Jag har redan tjuvstartat med att gå en halvmil i rask takt varje dag. Jag mår bättre och hunden är överlycklig.

 52. Heja Jessica friskt humör,
  det är det som susen gör,
  upp från soffan och ut i spåret
  nu börjar det nya året
  peppa peppa peppa
  inte deppa deppa deppa
  så jogga är mitt nya liv
  måste bli lite mer aktiv :-)

 53. Att vägra kompromissa för en killes skull – 2012 skall jag göra precis vad jag vill, när jag vill, och hur jag vill :) Dvs. undvika relationer… med andra ord.

 54. I år blir nyårslöftet att se till att få mer tid för familjen, släkten och vännerna!

 55. Då jag älskar att bada har jag bestämt mig för att 2012 ska jag lära mig crawla och hoppa från ett fem meter högt hopptorn på mitt badhus :)

 56. Mitt nyårslöfte:
  Ska göra mitt allra bästa
  att bli det bästa jag kan vara
  det kan verka lätt för det mesta
  men låt mej förklara;

  Det borde väl vara allas vår vilja
  att glädja, trösta, se
  men alltför ofta vill vi skilja
  på andras och vårt väl och ve.

  Nu vill jag göra min del av allt
  och tänka på dem runt omkring
  för om alla höjde sin vänlighetshalt
  vilken underbar nyårsförändring.

 57. Mitt nyårslöfte är att söka lärlingsplats som målare och att försöka hitta den rätta där ute.

 58. Min nyårsföresats med tre S: Sluta Smygäta Smaskelser !

 59. Mitt nyårslöfte blir: att få min sambo och son till hotell för att njuta av spa någon kväll.

 60. Under detta år ska jag leva i nuet
  säga ja till allt kul
  hoppas att hotel specials dröm
  kan ge mig en natts god sömn

 61. Mitt Nyårslöfte är Godis Stopp och fånga dagen. Njuta av dagen inte försöka planera morgondagen. Ta en weekend för fullständig upplevelse av lyx någon gång då och då.

 62. Jag tänker att jag dammar av förra årets löfte! Nytt År – Nytt försök!

 63. Jag ska göra mitt bästa att ta vara på varje dag 2012. ”Den som sprider solsken i andras liv – kan inte hålla det borta från sig själv” :)

 64. Skall fortsätta att vara som jag är
  en glad, lycklig och förhoppningsvis frisk pensjonär.

 65. 4 kilo ner och konditionen opp
  det är mitt nyårstips
  så jag slipper känna som om jag är klädd i gips.

 66. Mitt nyårslöfte är snarare några ord på vägen inför 2012. Små ord men stor innebörd: Våga, skratta, leva och upptäcka!

  Gott nytt år!

 67. Varför låta dagar rinna bort? Livet är alltför kort! Carpe Diem-fånga dagen… Det är för mig 2012 års-lagen! Mådde inte bra förut… ser fram emot nya året – absolut! Skål för HotelSpecials.se….som ger vår tillvaro livskvalite!

 68. Mitt nyårlöfte är att istället för att tänka typ ”åh nej, är klockan redan sju, allt är så jobbigt” på vardagarna när man vaknar av klockan, så ska jag tänka såhär: ”tänk att JAG får sätta ner mina fötter på denna jord ytterligare en dag, vad fantastiskt livet är”.

 69. Mitt nyårslöfte blir detsamma som förra årets, vilket jag inte har brutit en enda gång. Varje månad ska jag och sambon…och antagligen vår lilla tjej, göra något utöver det vanliga; hotellweekend/hotellnatt, utlandsresa, bio och restaurangbesök eller någon annan form av utflykt. Det gäller att förgylla vardagen för det ger livet en guldkant!

 70. Jag lovar att fixa snöslungan innan …nästa vinter!

 71. - Vad är ditt nyårslöfte inför 2012?

  Jag ska hjälpa pappa att skotta oftare!…för det är så kul!!!

 72. - Vad är ditt nyårslöfte inför 2012? Lovar att använda min sovrums-TV-timer och att släcka lyset i förrådet, då jag varit där!

 73. Att inte ge något nyårslöfte, det är mitt löfte! Flera ggr har jag lovat att gå ner i vikt etc men någon vecka senare har jag brutit det. Så till nästa år ser jag bara nya möjligheter!

 74. Kvalitetstid är något som eftersträvas av alla, mest i motiveringar i Facebooktävlingar. Så mitt nyårslöfte är att sitta mindre vid datorn, bara låta bli att surfa. Så mycket tid det blir över ;) Håll tummarna för att jag lyckas :D

 75. Mitt nyårslöfte är att njuta av livet och åka bort mer ofta på lite kortare resor.

 76. Att nyttja HotelSpecial, det blir mitt val. Skämma bort mig och mina kära, känns som en framtida ära.

 77. Jag ska lova att jag ska ge det nya året 2012 den start den vill ha. Lämna det gamla nötta, uttjatade, tråkiga kvar hos 2011. De goda sakerna plockar vi fram och uppgraderar e
  inför 2012. Med andra ord´. Mindre krav och mera njutning.
  Konkret en minst en rofylld helg varannan månad.

 78. Att göra vad som faller en in. Spontanitet förgyller vardagen

 79. oj Oj OJ vad många fyndiga slogans, bra motiveringar och finurliga kommentarer…själv är mitt nyårslöfte att Inte ha en massa löften och sätta en massa krav och ställa orimliga press på mig själv utan jag ska bara vara mera alltså vara mig själv och ta hand om mig själv på mitt sätt…….

 80. Mitt nyårslöfte i år är att prioritera det jag tycker mest om att göra och mår bra av. Lycka för mig är inte ständig framgång utan att klara av något som jag inte trodde att jag kunde klara av. Jag ska sluta lägga pengar på onödiga saker och prioritera resor och vänner som får mig att må bättre. Att ha någonting att längta efter. Det får mig att må bra.

 81. Njuta av livet och utnyttja alla fina SPA erbjudande som finns här på Hotel Special!!!!!!!!!!!!

 82. Mitt nyårslöfte är att vara godare emot mig själv, detta innebär både att äta mindre, träna mer men också att köpa den där tröjan jag vill ha, gå på den konserten jag funderat på. Helt enkelt att försöka prioritera mig själv. (detta inkluderar att gå de läkarbesöken jag ”glömmer bort”)

 83. Jag ska inte prata OM någon som inte är med utan lovar att alltid ta upp direkt MED berörd person om jag retar mig på något. så vill jag själv bli behandlad och det blir mitt nyårslöfte.

Lämna en kommentar