Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. God Jul-hälsning från kontoret!

FREDAG. God Jul-hälsning från kontoret!

FREDAG. och dan före dopparedan! Vi är bara 4 personer här idag, det är lugnt och skönt och nyss tog vi en fika med glögg, lussekatter, pepparkakor och skumtomtar! Jennie hjälper kunderna på telefon, och det ringer faktiskt lite mer idag än det gjorde igår. Kan det vara julklappsstressen som visar sig?! Joel och Carl på utbudssidan fixar det sista med våra hotell inför julhelgen. Så är det jag på marknad. Jag har ingen Karin mittemot idag. Alla far iväg över Sverige till sina nära och kära…!

Vad händer här då? Jo, vi ska ju anlita en ny nyhetsbrevsleverantör vilket vi jobbar en del med just nu. Det är två kvar som vi väljer mellan… svårt då de är rätt lika. Men ett beslut kommer att tas innan nyår. Så räkna med nytt, uppfräschande och spännande nyhetsbrev nästa år! Annars är det mycket småsaker som man vill ha klart innan Jul som vi sitter och fixar med. På tisdag 27 december är vi tillbaka igen efter julhelgen.

Vill också passa på att säga stort tack till våra chefer som båda befinner sig uppåt Timrå-trakten för julfirande. Norrlänningar som de är! Alla blev glada för böckerna som fanns i klapparna under ”granen”! Det var skoj med personliga klappar då alla fick en bok de tyckte skulle passa just den personen. Jag fick Patrik Sjöbergs bok. Karin fick Oprahs. Jag är fd friidrottare och Karin..tja hon typ avgudar Oprah. :-)

Vi har riktigt mysigt sällskap idag på kontoret. Det är Jennies två söta hundar som är på besök. Kontorshundar är mysigt. :-)

Nu önskar jag och alla andra på HotelSpecials.se en riktigt God Jul!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. – En hälsning från utbudssidan

  2. -
  3. Två extravinnare! God Jul!

  4. -
  5. Jul på Liseberg drar igång!

Lämna en kommentar