Hotelspecialsblogg.se » Hotellbesök » Perfekt hotell för en aktiv helg

Perfekt hotell för en aktiv helg

Vi var i Stockholm i helgen för att min pojkvän skulle springa Lidingöloppet. Det var som jag skrev om tidigare en riktigt fullbokad helg i Stockholm så att hitta ett hotell var inte det lättaste. Vi fick tag i ett dubbelrum på StayAt Stockholm Kista. Första tanken var att det var lite långt från city. Men med tunnelbanestationen precis utanför hotellet gick det hur smidigt som helst att ta sig in till city. Hotellet då. Frächt rum med stort badrum, skön säng och ett pentry. Bra med kyl till sportdrycker och energibarer :-) . Lite kallt var det allt på rummet första natten, men den supertrevliga receptionisten som jobbade lördag kväll fixade ett värmeelement och fler filtar. Stjärna till dig!

En rolig detalj. Frukosten intar du i Kista Galleria (som ligger integrerat med hotellet) på den amerikanska restaurangen Lewinsky´s. Hade ju varit skoj med en riktig amerikans frukost då också! Helt ok svensk frukost var det ändå med det vanliga utbudet som gjorde oss mätta och belåtna.

En slutsats då. T-banan i Stockholm gör att avstånd inte är ett problem om man inte bor mitt i stan. Kan tänkta mig att StayAt Kista passar framförallt familjer som behöver pentry och även för dig som ska bo mer än 1-2 nätter då kyl och pentry blir mer betydande.

Imorgon blir det besök på Falkenbergs Strandbad för att se vad dem har att erbjuda!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Trevlig helg!

  2. -
  3. Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!

  4. -
  5. Hotell i Stockholm i helgen.

Lämna en kommentar