Hotelspecialsblogg.se » Månadens hotell » Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!

Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!

Vi utser varje månad Månadens Hotell. Det hotell som blir utvalt till månadens hotell är ett omtyckt hotell av både oss och våra kunder. Vårt samarbete fungerar bra och hotellet har höga recensioner. Under sommaren har vi avvaktat med att utse månadens hotell för att  istället slå på stort och utse hela sommarens bästa hotell! Valet blev rätt enkelt då vårt absolut populäraste hotell bland våra kunder är Hotel Riverton i Göteborg. Kunderna gillar det och vi har ett utmärkt samarbete sedan flera år. Göteborg är ju också en riktigt populär sommarstad.

Självklart ska vi låta en vinnare få åka och bo på sommarens bästa hotell. Kommentera varför du ska få bo en natt på Hotel Riverton i Göteborg och dela detta inlägget på Facebook så kan det bli du! Ett dubbelrum för 2 personer inkl. frukostbuffé är priset. Tävla fram till fredag 9 september 12:00.

Lycka till!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

  -
 1. Stora planer för Göteborg och Hotel Riverton

 2. -
 3. Kommentera och vinn en glass!

 4. -
 5. Kommentera och vinn en biocheck!

94 kommentarer för “Vinn en natt på Hotel Riverton = Sommarens Hotell!”

 1. Är född i Göteborg, flyttade därifrån 1977, hade inget val då jag bara var 12 år. Längtar ofta tillbaka. Men det mesta av släkten är borta idag, så man åker inte dit så ofta, har ju ingen sovplats…så detta vore ett ypperligt tillfälle att kunna strosa runt i staden i mitt hjärta och bo på detta underbara hotell.

 2. Har endast åkt förbi och igenom. Aldrig upplevt Göteborg.. Det tycker jag är själ nog!

 3. Varför jag vill bo på Riverton. Jag har 60 mil till Göteborg och har ett ärende framöver till Uddevalla, det skulle passa att vi samtidigt besökte denna fina stad i Sverige. Dessutom har jar en vännina som jag började leka med när jag var 6 år, nu är vi båda 66 år, jag har aldrigt besökt henne i hennes hem i Askim, Det skulle bli tre flugor i en smäll, Riverton, Uddevalla och min Vän.

 4. Jag älskar att bo på hotell….så varför skulle jag inte kunna vinna denna övernattningen och få komma till Göteborg på köpet?

 5. Önskar att få uppleva Sveriges bästa stad på Sommarens bästa hotell det skulle vara lycka!
  Att sedan få bli av med min Göteborgsabstinent som jag lider av sedan dottern flyttade där ifrån är ytterligare ett skäl!

 6. Det skulle vara ett kärt besvär att behöva välja någon av dem man älskar för att överraska och på detta vis visa uppskattning för den personen.

 7. Göteborg är ju bara sååå sköj :-) ) När jag inte varit där på länge får jag abstinens.. Å nu börjar längtan dit!

 8. Vore verkligen kul att vinna har aldrig varit till Göteborg. När man bor så långt upp i Norden som oss så blir det inte av att åka bara resan är nog dyr..

 9. Med tonåringar, galen katt och villa
  Är jag och min man aldrig stilla
  Vill ta med mig honom och fira våra 22 år
  Så att vi en supernatt tillsammans får
  Och vips tillbaka medetsamma
  Kommer det hem en lyckligare pappa och mamma!!

 10. Har aldrig bott på detta hotell! Skulle vilja mysa där med maken en kväll! :-)
  Att bara få vara, utan att i någon telefon behöva svara… Härligt! :-)

 11. MIn tvillingsyster och jag har inte varit iväg själva på väldigt länge, vi har båda barn. Har inte bott på hotell mer än två gånger, Vi fyllde 40 i våras, det hade ju varit helt underbart att få bo på hotell och äta en god frukost. Och få lite egentid tillsammans med sin syster! Vilken lycka!

 12. Ett avbrott i den grå vardagen är välkommet. Speciellt när det känns väldigt långt till nästa semester ;)

 13. Jag gillar att gå titta på soluppgångar och solnedgångar. Det är så vackert att se solen gå ner i havet här på ostkusten. Skulle gärna vilja vara på västkusten se solen gå ner i havet och det kan man göra i Göteborg, därför vill jag bo på Hotell Riverton :)

 14. Skrev fel nyss :( Det skulle självklart stå att solen går upp här på ostkusten ;) Så här ska det stå….Jag gillar att gå titta på soluppgångar och solnedgångar. Det är så vackert att se solen gå upp ur havet här på ostkusten. Skulle gärna vilja vara på västkusten och se solen gå ner i havet och det kan man göra i Göteborg, därför vill jag bo på Hotell Riverton

 15. Har inte fått nån semester alls! 4 veckor har gått åt att packa hela hemmet i kartonger efter en jobbig skilsmässa, nu går resten av semestern till att göra allt så färdigt det går och packa upp så mycket jag kan för min dotters skull. Ingen av oss två har fått nån semester. Min dotter är snart nio år och tänk om hon och jag kunde vinna en helg på ett hotell, vad underbart det hade varit!!!

 16. Görsköj !!! Att få åka till Göteborg,vi kommer att få fullt upp med shopping o nöjen , sen att få vila kroppen på Hotell Riverton skulle ju kännas väldigt lyxigt

 17. Jag vill överraska vår familj att få uppleva göteborg under Julen få gå på dom omtalade Julmarknaden i haga & få njuta av Göteborgs underbara fiskrestauranger fara en sväng till Öckerö. & så måste dottern få uppleva ljusen på Liseberg & alla bodarna med fina julsaker & grejer.
  Det skulle våran 6åring som aldrig varit till Göteborg älska att få se allt det Göteborg har att erbjuda.
  & få bo på Hotel skulle vara en upplevelse eftersom hon aldrig har gjort det förr.

 18. När vardagen helt sakna glöd
  då vore vunnen helgnatt på Riverton ett uppiggande stöd.

 19. Oj oj oj vad härligt det är att ta in på hotell och känna lyxen och komma ifrån vardagen lite.
  Göteborg är en underbar stad med:-)
  Tänk och få mysa med den man gillar mest och äta en go hotelfrukost ihop.. Mm det är livskvalitet:-)

 20. Varför jag vill vinna. Jo jag och min man har haft en jobbig tid just nu skulle vilja komma ifrån hemmets fyra väggar. Vi har inte haft ngn semester båda har jobbat hela sommar för att kunnat överleva just denna sommar. Vi har inte sett varandra, min man jobbar som lastbilschaufför och jag som uska så när jag har varit hemma så har han jobbat och tvärt om. Skulle bli så glad om vi vann en natt på hotellet. Många kramar från mig till er

 21. Jag är pensionär sedan några år men har trevliga minnen från Hotell Riverton från min tid som kursansvarig på ett företag. Vi hade en del konferenser där och servicen var utmärkt. Skulle älska att komma tillbaka till detta fantastiska ställe och ha det som bas för att utforska Göteborg igen.

 22. Skulle vara fantastiskt o vinna en hotellövernattning i Göteborg. Jag o min sambo hat inte varit iväg själva på nåt sen vår minste son föddes för 1,5 år sedan.

 23. För att Göteborg är en härlig stad. Och dottern älskar Liseberg.
  Hotellfrukosten….

 24. BECAUSE I’M WORTH IT!!!! ;)

 25. Med tanke på att jag bor hyfsat nära Gbg (15 mil) så är det närmast pinsamt hur få gånger jag varit där. Har ofta tänkt bli bättre på Gbg genom att åka dit, men efter en traumatisk resa bakom ratten bland spårvagnar och enkelriktat i Götet för ca 10 år sedan drar jag mig för att åka dit. Om jag får hotell arten av er lovar jag ta tåget!! För jag känner att jag missar något om jag missar Göteborg….

 26. Vill ta med min älskling och tillbringa natten mellan vita, krispiga hotellakan och bara njuta av varandra i lugn och ro… Visst lät det romantiskt? Om sanningen ska fram så skulle han nog njuta mest av hotellfrukosten, och jag skulle glädjas åt att slippa bädda, men skönt vore det hursomhelst! :)

 27. Det vore underbart att få vinna lite LYX

 28. En natt på hotel är lyx! Nu ser jag min chans att få en natt på hotel. Maken får följa med!! Att få vara bara han och jag är lyx det också!!! Händer inte så ofta med tre barn.

 29. En cool hårt arbetande familjefar ifrån kyliga Norden arbetandes i kalla Svea rikes huvudstad
  Värd besöka Sveriges framsida Göteborg bo på hotta HotelRiverton få prova på det heta kvällslivet samt träffa den varma hotelpersonalen..thats why;-)

 30. VARFÖR !!! Gratis är alltid roligast att uppleva,
  man behöver ej gräma sig över kostnaden i efterhand, bara njuta och må bra,
  så tack ska i ha,
  att det blev ja,
  som mysa får,
  i Göteborg.

 31. Att ensam med min man åka iväg och en hel natt få sova, äta en lång hotellfrukost på tu man hand.
  Barnen lämnas i mormor trygga famn medan vi kan strosa i Göteborgs fina hamn. Mysa rå om varandra är alla småbarnföräldrars stora dröm framförallt ser vi fram emot en hel natts sömn.

 32. Hej!
  Är gärna med och tävlar om att få komma till det underbara ”Götet”!

  Vill överraska en väninna som haft det jobbigt ett tag! Hon är värd detta. Trots allt jobbig så har hon dessutom gått ner i 32 kg på 1,5 år! Inte pga av sjukdom, utan av egen vilja till att få ett hälsosammare liv!
  Att kunna få möjligheten till att överraska henne vore toppen!

  Håller nu tummar och tår, för allt vad det går! =)
  MVH
  Pia Li

 33. Åh jag vill gärna vinna för jag fyller 30 år snart och hade mer än gärna firat min födesledag på hotell! :-) En anledning god som andra tycker jag!

 34. Vill vinna helt enkelt för att jag aldrig vunnit något och för det skulle vara kul att prova även detta hotell. Har utnyttjat många av era erbjudanden och jag har varit mer än nöjd. Det hade varit kul att få överaska min stora kärlek sedan 25 år på en övernattning i Göteborg och fira att jag i alla fall har tur i kärlek !!

 35. Vill pausa från blöjor, tvätt och spis – En avkoppling för två på hotell vore då ett fantastiskt kärlekspris
  Att det sedan blir ett minne för livet är väl självklart givet!

 36. I somras fick vi vårt första barn:) Nu känner jag mej redo för lite lyx som att inte behöva bädda sängarna och bara hämta frukost från en god buffé och byta miljö lite, för att återgå till vardagen igen med ny energi:))

 37. Jag fyller år den 10 september och det skulle blir en underbar present
  att få. Jag skulle ta med min underbara man som alltid finns där för mig.

 38. Vill dela detta med min kille som är den bästa å fyller år snart! Vill dela detta med honom då han har vart ett sådant stort hjälp under en jobbig tid! Han är värld det bästa och han skulle bli så glad om han visste att vi skulle kunna unna oss nått sånt!

 39. Jag vill bjuda min mamma som genomgått en stor operation i sommar. hon har legat på sjukhus i en månad och behöver piggas upp!

 40. Min svägerska har fyllt 40 år och en lovad övernattning har inte blivit av. Tänk att få bjuda henne på detta vore en fantastisk present!!!

 41. Allt jag är i o tar på blirt till guld därför vill jag vara på guld-Riverton spays.

 42. Jag och min man är aldrig ute på tu man hand och just nu skulle vi verkligen behöva det.

 43. Ska överraska maken med revyn ”Hagmans Konditori”. Vi övernattar gärna på Hotel Riverton.

 44. Att i Göteborg få gå och glassa
  kanske på Avenyn även ‘jazza’
  och bo på Riiverton är något som mig skulle passa.

 45. Höstmys i Göteborg:-)

 46. Skulle vara skoj att ta med sig mannen på en överaskningsresa till Göteborg. Just nu har han massor av jobb så man är glad om man får se jonom några timmar per dygn. :) Snart blir jag även jaktänka när älgjakten börjar ser man honom knappt på en vecka. Skulle vara skönt att komma iväg och bara rå om varandra något dygn eller så.

 47. Jag brinner av lusten
  att besöka bästkusten
  Sveriges framsida, den sköna
  - var annars finns kaniner som är gröna?
  Och goa gubbar, som alla heter Glenn,
  och Kålle å Ada – och Hisingen!
  För en resa så underbar och speciell
  passar bara Hotel Riverton – sommarens bästa hotell!

  Dessutom har jag två stycken Göteborg City Cards liggande här som längtar lika mycket som jag efter att få komma till Götet!

  Att jag sedan vill överraska min fru som fyller år idag, den 9 september, med denna fantastiska hotellvistelse är bara ännu en i raden av anledningar… ;) Kanske den bästa!

 48. En 08-a är inte bakom flötet…utan uppskattar så klart en natt i Götet! Lycka vore att se Hagmans konditori en kväll…och sedan trivas på vänliga Riverton hotel!

 49. Jag skulle vilja överaska min fru med en natt där för jag tycker hon är värd det. Det har hänt mycket i hennes liv den senaste tiden och hon har fått vara så stark, behöver pysslas om på bortaplan.

 50. H avet
  O -län
  T eaterkväll
  E migranternas Hus
  L aVue

  R eseminne
  I nröstat
  V inst
  E lite Hotels
  R omantik
  T ack
  O utforskad
  N ovember ???

 51. Jag och min sambo flyttade ihop för ett och ett halvt år sedan och bor i en 3:a på 70kvm med våra fyra barn. Att hitta ett större boende var svårare än vi trott. Vi försöker kämpa med att få till ett bygglov så vi kan bygga ett hus på min mormors tomt. Men allting krånglar och det verkar som vi inte får bygga något hus.
  Sambon, som älskar ordning och reda, håller på att bli tokig över vår trångbodda situation.
  Därför skulle det vara kul att få ta med henne till Mornington för att ge henne en natts avkoppling och låta håret som hon håller på att slita loss få växa till sig igen. :)

 52. Jag och min sambo flyttade ihop för ett och ett halvt år sedan och bor i en 3:a på 70kvm med våra fyra barn. Att hitta ett större boende var svårare än vi trott. Vi försöker kämpa med att få till ett bygglov så vi kan bygga ett hus på min mormors tomt. Men allting krånglar och det verkar som vi inte får bygga något hus.
  Sambon, som älskar ordning och reda, håller på att bli tokig över vår trångbodda situation.
  Därför skulle det vara kul att få ta med henne till Riverton för att ge henne en natts avkoppling och låta håret som hon håller på att slita loss få växa till sig igen. :)

 53. Överraska en vän genom att bjuda och njuta av Rivertons relaxavdelning, mjuka sängar, härliga frukost och få uppleva känslan av kärlek, omtanke och avkoppling.

 54. Min man och jag firar 10 -årig bröllopsdag nu i september. Vi kommer aldrig till skott med att göra något så i år vill jag verkligen att nåt ska hända! Jag vill så gärna att vi två åker iväg på något lite mer romantiskt och har tittat lite på en hotellövernattning. Jag älskar hotellfrukostar, att få sitta och njuta länge utan att själv behöver göra mer än att äta frukosten, det vore lyx! Barnen får vi lösa med barnvakt eller så. Eller så tar vi dem med oss och får en dag på Liseberg!!! Fast då försvann delar av den romantiska helgen…..

 55. Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha mina föräldrar på besök över julen för de bor 16 mil från oss, men vi bor i en etta och har inte plats för övernattningsgäster. Så jag skulle verkligen vilja vinna övernattningen, så jag kan bjuda mina föräldrar på den och samtidigt kunna fira jul med dem i Göteborg. Tänk vad glada de skulle bli över en sån överraskning : )

 56. Heeeeej!
  Hade tänkt fria till min underbara sambo Johan Carltad (hoppas han inte ser detta nu)
  I år 11-11-11 ska bli våran dag, gillar ettor o förstaplatser, hahahah
  Vore kanske ett förträffligt hotell att göra detta på, läste om Er underbara relax mm?!
  Vill ju de ska bli ett oförglömligt ögonblick…….
  Har varit i Götet många gånger men aldrig på Riverton, skulle de funka som frieriplats tror Ni?????
  Kramizzzzzzzzzzz Annelie

 57. Jag har världens bästa föräldrar som ställer uppoch gör allt för mig och min bror, hade varit kul att kunna återgälda lite ibland. Därför skulle jag vilja vinna en övernattning som jag kan ge till dom.

 58. Är 08:a och hör & häpna men jag har aldrig varit i Göteborg!!! Däremot har jag hört från min FB-vän i Götet att det finns en massa trevliga ställen att besöka där. För att kunna hinna med allt måste vi stanna över natten. Därför vore det helt toppenskoj om jag vinner denna hotellnatt..det blir ju pricken över i:et :-) ))) Tack!

 59. Hej !
  Jag och min man har inte spenderat en natt ensamma sedan 2003 då vår första son föddes.
  Nu har vi tre och romantiken finns där men man är sällan ensam.
  Denna vinst skulle glädja oss enormt och så får barnen hälsa på Farmor Och Farfar i Jönköping de är sällan där då vi bor i Örebro. Win Win Situation
  Hoppas Hoppas :)
  Kramar Mia och D

 60. Har precis separerat från min sambo sen 6 år tillbaka och mår väl inte bäst i världen precis. Därför skulle jag vilja hitta på nåt kul med min syster eller bästa kompis för att komma bort och ha en mysig helg! Vore verkligen kul att få vinn detta. Förstår att ni har många att välja mellan och det blir svårt för er. Lycka till och lycka till mig <3

 61. Egentligen är det inte jag som borde vinna, utan min fru. Efter att vi har fått en underbar liten dotter för två år sedan har vi inte varit själva en natt, igår firade vi vår 4:e bröllopsdag, firades med ingenting då ekonomin endast erbjöd ett extra knäckebröd till kvällsmat, så vore det här en underbar present till henne.

 62. Jag känner absolut ingen sorg
  Över att spendera en natt i Göteborg
  Regn och rusk – vi gick på en nit.
  I år hittade sommar’n visst inte hit
  Önskar minisemester, och jag har förstått:
  Riverton är allas vår året-runt-vinstlott!

 63. Vad är en dag på slottet,
  fängelse eller fortet,
  alla goda ting är en trea,
  sambo, arvid och svea,
  alla nätter tillsammans med dom är en skatt,
  men ibland kan man tro att de fått hysteriskt fnatt,
  överraskningar är kul,
  även om det inte är jul,
  jag skulle smyga ner det i jeans fickan,
  tänk va paff han skulle bli när han hitta´n.
  Riverton i götet,
  han skulle tro att jag var bakom flötet,
  men jag önskar att kunna ge honom detta roliga,
  och hoppas på att stan visar sig från det soliga,
  en grabbkväll kommer bli isåfall,
  herregud han skulle tycka jag är så ball! ;)

  Håller tummarna för att dra vinstlotten!

 64. livet består av 29 tusen dagar av dom sover vi bort 10 tusen och arbetar ytligare 9 tusen och tittar på tv ca 2 tusen dagar sitter dessutom framför datorn allt mer hur många dagar går ändå bara åt till ingenting dom tar fort slut alla dagarna så var rädd om dom för livet är inte dom dagarna som passerar utan dom vi minns.

  Ett meddelande till Riverton: låt mig sova bort en natt hos er och få slappa framför teven. Bra att ni har trådlöst, för då kan jag slösurfa samtidigt.

 65. Skulle vara fullständigt underbart att få återvända till mitt älskade Göteborg och få dela tiden med mina älskade barn som annars är utspridda i Brasilien, Skövde och Laholm.

 66. Det skulle vara fantastiskt att få visa barnen, 5 och 3 år gamla Jul på Liseberg och vart de bodde innan vi flyttade från Göteborg. En minisemester för hela familjen på ett av Sveriges bästa hotell!! Underbart!

 67. Min dotter bara pratar om att hon vill åka till Liseberg eftersom vi aldrig varit där. Skulle vara väldigt trevligt att få överaska henne med en resa dit och då även på bo på hotell och uppleva storstadspuls och vi två kunda få en myshelg tillsammans. :-)

 68. Med ett husbygge,barn och en längtan efter 2 års tid av jobb dag in och dag ut så önskar jag att min familj och jag skulle kunna få upptäcka en främmande stad. Bara få rå om varandra för några timmar tillsammans!

 69. Riverton Hotell är sommarens bästa hotell
  önskar jag kunde åka dit för en kväll.
  Tänk att överraska mannen med en resa till Götet,
  vi kunde ha värsta romantiska mötet!
  Utan barnen, bara vi
  oj vilken kväll det skulle bli….

 70. Gubben har startat eget och jag får inte med honom på något kul längre, vinner jag en övernattning har han ju inget val! ;-)

 71. Våta blöjor, torka rumpa, ständigt sakna ensam strumpa.
  Vi längtar efter att få koppla av långt bort ifrån vardagens alla krav.
  Vi fullkomligt brinner av lusten,
  att få en övernatttning i bästkusten.
  Tänk att få på Riverton och ha det gott,
  njuta mest och prata om stort och smått.
  Ett dygn för alla sinnen,
  och tillsammans får vi lite nya minnen.

 72. När min mamma blir 65 vore det toppen att henne få överraska, med god mat på La Vue ,underbart boende på Riverton hotell, stilla shoppinglusten med ett besök i Nordstans köpcenter, koppla av med Riverton hotells fantastiksa relaxavdelning och en helkväll i Göteborg avslutar dagen, det är hon väl värd.

 73. Jag och min sambo har nyss fyllt 40 båda två. Blev inget firande som vi tänkt oss pga en nära anhörig dog plötsligt och helt oväntat strax innan. Att få åka iväg tillsammans och få tänka på något annat vore underbart i detta läge. Vardagen rullar på med allt som hör till en trebarnsfamilj med idrottande tonåringar så att få egen tid vore guld värt och en nytändning inför hösten.

 74. Månadens hotell vill jag hylla
  genom att med två trevliga personer hotellet fylla
  Käka gott och på hotellrummet gosa
  glida på avenyn, shoppa och strosa
  Efter en natt på Riverton Hotell
  kommer det inte att finnas anledning till gnäll

 75. Jag vill bjuda min fru Gärd
  på romantik, lyx och flärd
  En natt på Riverton Hotell är det enda rätta
  för att fart på kärlekslivet sätta

 76. Livet blir till en fest
  när man på Hotel Riverton få vara gäst.

 77. Göteborg är en stad jag alltid velat bo i och att få tillbringa en natt i denna underbara stad skulle göra mig så glad! Speciellt eftersom jag får tillbringa den med någon jag tycker om.

 78. Det vore så skönt att kunna åka iväg från skolan (nässjö) och kunna slappna av och få en bekväm paus från allt. Och det vore underbart att dela den uppleves med min älskling som jag bra kan träffa på helgerna, pga min skola (2 timmar mellan oss).

 79. För att kunna lyxa till det med min 6 åriga dotter, kort och gott

 80. Göteborg är sommarstaden nr 1 för mig, och har varit där varje sommar sedan 10 år tillbaka. Nu är jag arbetssökande och ekonomin ”godkände” inte en resa dit i år. Så en vinst på Hotel Riverton gör att vi hinner dit innan hösten kommer på riktigt. Och blir en för tidig födelsedagspresent till mig.

 81. Trött som en gnu, behöver sova ett natt NU!
  I plånboken hittar jag hela tiden nya hål, för egentid är jag mot mig själv för snål.
  Alla tjatar om AW på fredag, men jag har flyttat ut i skogen jag.
  Dit inga bussar vill gå, och i Göteborg har man inte råd att på parkeringen stå.
  Därför tycker jag att jag kan få en natt på stan, då blir jag snällare mot man och barn! ;)

 82. Efter en sommar med mycket jobb måste jag få komma bort. En tur för att koppla av med doften av hav är allt jag vill ha för att uppleva denna underbara stad.

 83. Låt oss lämna hemmets trygga borg,
  för en lyxig hotellnatt i Göteborg.
  På avenyn strosa hand i hand,
  för lugn och ro behöver mammor och pappor ibland.
  Har vi turen att bli Rivertons gäster,
  så tackar vi HotelSpecials för världens bästa semester!

 84. Min lilla dotter 6 år, älskar att bo på hotell. Det blir bara för sällan. Vore mysigt att överraska henne med en resa till Göteborg, och bo på detta mysiga ställe. Och även givetvis besöka Liseberg.

 85. Att. få spendera en natt på hotell i Göteborg, vackra västkusten är lyx! Hotellfrukost, shopping och mys. Ja tack :)

 86. Som sliten 4 barnsmor och en lika sliten 4 barnsfar – skulle vi må gott av en natt ”på slott”. ;-)

 87. Med 2 fina pojkar och 1 hund så blir det nästan aldrig någon egentid för mig och min sambo. Vi båda skulle nog behöva komma bort från vardagen ett slag och få njuta av varandra en dag. Hoppas nu på lite tur så vi båda kan ta en lur i Göteborg.

 88. För en helg vill jag komma ner till ett uppdukat frukostbord,slippa ta reda på disken efteråt, kunna slänga handdukarna på badrumsgolvet utan att någon blir arg, och inte behöva bädda sängen efter mig! Det vore gött!

 89. Min fru behöver komma bort en helg och vila upp sig lite, och då hade det passat perfekt med en övernattning i Göteborg. Jag följer naturligtvis med min fru och passar upp henne ; )

 90. [...] vi avslutade en tävling här på bloggen idag. Det var ”Sommarens Hotell” Hotel Riverton som var priset i tävlingen. Ett fint [...]

 91. nej,…. jag missade!!!

 92. Åker ofta till Göteborg till svärföräldrarna och bor då i matrummet på väldigt obekväma sängar. Vore sån lyx nästa gång vi åker till dem att få bo på ett fint lyxigt hotell och njuta av sköna sängar!

 93. Jag är en Stockholmare som älskar Göteborg. Har varit där några gånger och älskar stan. Skulle gärna bo på Hotell Riverton som ligger centralt när jag åker dit igen. Har planer att åka till Götet med min man och ha en trevlig och mysig helg där. Längtar redan.

 94. What about the English invent football championship?

Lämna en kommentar