Hotelspecialsblogg.se » Nya hotell » Secret Hotel i Stockholm + ett gäng andra nykomlingar

Secret Hotel i Stockholm + ett gäng andra nykomlingar

Vi har idag kickat igång ett nytt Secret Hotel i Stockholm. Denna gången i centrala Stockholm. Ett ritkigt schysst 4-stjärnigt hotell med kanonläge mitt i stan. Du bor för 498 kr per person inkl. frukost helger hela året ut. Hotellets namn och adress får du 48 timmar innan din ankomst.

Våra account managers har laddat upp ett gäng nya hotell på HotelSpecials.se. Jag fastnade framförallt för ett av dem, både på grund av deras namn och deras stil. The Lamp Hotel ligger i Norrköping city och är ett helt nybyggt designhotell med riktigt skön inredning. Hotellet är byggt i ett 1700-talshus vilket har genomgått en total makeover. På hotellet finns också restaurang och bar för skönt häng. En annan rolig sak är att hotellet erbjuder uthyrning av Segways! Det finns två turer att välja mellan. Smart, du får se Norrköping och får en upplevelse i ett!

Ett annat hotell jag vill lyfta fram är Hotell Borgholm på Öland. En riktig pärla. Gourmetmat. Snygg miljö. Fräscha rum. Åk dit! :-) Joel som fixat hotellet berättar att här bor man inte för hotellets skull utan för maten. De har en stjärnkock vid namn Karin Fransson som gör otrolig mat!

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Ett gäng nya hotell + Rekoooord!

  2. -
  3. Secret Hotel i Malmö – 350 kr!

  4. -
  5. Secret Hotel utökas..nu Göteborg och Helsingborg!

Lämna en kommentar