Hotelspecialsblogg.se » Hotellpaket » Senaste nytillskottet – Badhotellet i Tranås

Senaste nytillskottet – Badhotellet i Tranås

HotelSpecials.se jobbar vi konstant med att utöka vårt utbud av hotell, allt för att ni alltid ska hitta er perfekta hotellvistelse.

Vårt senaste nytillskott är härliga Badhotellet i Tranås. Ett 100-årigt badhotell med sin grönskande park utefter Svartån är en oas i Tranås stadskärna. Hit har människor i alla år rest för en tid av avkoppling och rekreation. Badhotellet Spa & Konferens är ett av Sveriges äldsta och mest prestigefyllda hotell.

 

Staden Tranås är känd för sin rena och klara luft, som i kombination med spabehandlingarna på Badhotellet erbjuder dig utmärkt avkoppling. Badhotellets spa har under en lång tid varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa. Spaavdelningen samt hotellet är omsorgsfullt renoverat för att bevara den historiska känslan. Som gäst har du tillgång till tempererade varmvattens pooler, bastu, relax, ångbastu och gym. Här finns även ett brett utbud av spabehandlingar att njuta av. Unna dig själv rekreation för kropp och själ, ett andrum långt från vardagens stress och med guldkant på tillvaron. Precis intill Svartåns porlande vatten finns även möjligheten att koppla av i en av hotellets vedeldade bastur eller badtunnor. Hur skönt låter inte det?

Njut av god mat och dryck i hotellets anrika restaurangen med en härlig utsikt över hotellparken. Här komponeras menyer av hotellets köksmästare med grund i lokala och närproducerade råvaror efter säsong. Och inte nog med det – till varje meny presenterar även ett vinpaket med viner noga utvalda för att lyfta fram matens alla skiftningar som berör era sinnen.

Nu har vi ett härligt Spaweekend-paket på Badhotellet – 1895 kr/person för övernattning i dubbelrum, eftermiddagskaffe med nybakat bröd, 3 rätters supé samt en valfri 20 minuters kurbehandling, valfritt träningspass och fri tillgång till hotellets spaavdelning. Tillåt dig själv att stiga in i en annan värld för en stund, och unna din själ ett välbehövligt andrum. Du kan se och boka spapaketet på Badhotellet i Tranås här!

/ Ida

Dela med dig!

Lämna en kommentar