Hotelspecialsblogg.se » Evenemang » Stockholm Pride – Skandinaviens största Pridefestival

Stockholm Pride – Skandinaviens största Pridefestival

Idag går startskottet för 5 dagar av festligheter när Stockholm Pride 2013 invigs! Stockholm Pride 2013 är en folkfest där man kan njuta av god mat och underhållning i världsklass från de många olika scenerna. Det kommer att hållas seminarier, workshops och föreläsningar men även speciella aktiviteter för barn och ungdomar. Det blir en vecka fylld med fest, samhälle och kultur som avslutas traditionsenligt på lördagen med den stora paraden genom Stockholm och och därefter en galakväll i Parken. Hotell i Stockholm i olika prisklasser hittar du hos oss!

Det är som vanligt många artister som vill vara med och fira och i år kommer bl.a. Agnetha Fältskog, Amanda Jensen, Anton Ewald, Oscar Zia, Jonas Gardell, Kleerup och Tommy Nilsson att uppträda! Gå inte miste om den här folkfesten utan boka hotell i Stockholm redan nu!

Ett exempel på ett trevligt hotell med ett koncept baserat på nutida svensk design är Hotel Birger Jarl med bra läge i centrala Stockholm. Ett annat populärt hotell är Hotel Stureplan som är ett personligt hotell vackert beläget i en 1800-talsbyggnad. Vill mana vara lite mer äventyrlig kan man boka vårt Secret Hotel i Stockholm. Secret Hotel är ett hemligt hotell som håller hög standard och som vi erbjuder ett kanonpris på. Hotellet betalar du vid bokningstillfället och får 48 timmar innan ankomst reda på hotellet namn och adress till din e-postadress. Ett bra alternativ om man vill bo bra till ett bra pris! Är man sugen på att bo på ett boutiquehotell kan jag rekommendera Freys Hotel Stockholm, nära både Centralstationen och Sergels Torg och med charmfullt inredda rum.

Vad ni än väljer så önskar vi er en härlig festival!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Ett av Europas största hotell – snart nära dig!

  2. -
  3. Och ett tips i Stockholm i sommar – Secret Hotel för 450 kr per person

  4. -
  5. Nytt Secret Hotel i Stockholm. 4 stjärnor och perfekt läge!

Lämna en kommentar