Hotelspecialsblogg.se » Erbjudanden » Nu kan du boka din skidsemester på HotelSpecials!

Nu kan du boka din skidsemester på HotelSpecials!

Nytt för i år är att vi på HotelSpecials satsat lite extra på hotell på skidorter, något som många av våra kunder efterfrågat. Vi får in nya hotell i den här kategorin hela tiden, i nuläget hittar du skidhotell i Sverige, Norge, Österrike och Tyskland. Förra veckan var våra säljare David och Christian i Norge och hade då turen att bo på Skarsnuten Hotel i Hemsedal. Så här beskriver David vistelsen:

 

”Skarsnuten Hotel måste kategoriseras som ett av världens finaste hotell, att ha Hemsedals roliga skidbackar precis utanför dörren med en skidlift i direktanknytning till hotellet är bara en av många fördelar. Det som dock tar priset är utsikten över de norska fjällen som definierar även hotellets storhet, man kan inte låta bli att tappa hakan över utsikten och klicka febrilt på mobilkameran som en äkta turist. Maten och servicen på hotellet var utsökt, jag kan personligen varmt rekommendera lammet under er vistelse, naturligtvis så är restaurangen placerad så att ni konstant har en utsikt över Hemsedals skidbackar. Skarsnuten Hotel är en destination som man måste besöka om ni vill kombinera god service, god mat, roliga skidbackar och magnifika utsikter.”

Låter inte så dumt alls tycker jag! Den här veckan är det dessutom Skarsnuten som står för Veckans erbjudande vilket betyder att alla skidfantaster kan bo riktigt lyxigt för endast 560 kr/person och natt!

/Catrine

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Nytt nyhetsbrev med läskigt bra priser – kan du motstå?

  2. -
  3. Vad har du för önskemål när du ska bo på hotell?

  4. -
  5. Hotell Göteborg 20 juli Robbie Williams – Boka hotell redan nu

Lämna en kommentar