Hotelspecialsblogg.se » Stadstips » Sommaren närmar sig

Sommaren närmar sig

Det kändes nästan som om en knapp slogs på igår- och helt plötsligt var det sommar! Jag satt begravd med näsan i en pocket större delen av dagen och njöt av solen, och jag var inte direkt ensam i Slottsskogen här i Göteborg…

Det som innan har känts så avlägset, börjar helt klart krypa närmare och innan man vet ordet av är det dags för semester. Jag älskar den svenska sommaren, och spenderar gärna min semester (eller åtminstone delar av den) med att upptäcka nya städer eller göra återbesök till mina smultronställen.

Som västkustbo vill jag tipsa om att boka in er på hotell i Halmstad och uppleva den berömda after beachen på Tylösand. När du ändå är i närheten har vi flera hotell i Varberg- surfmecka och spaparadis i ett!

Kuststäder är som bekant väldigt populära under sommarmånaderna, oavsett vilken sida av landet de ligger på. Karlskrona och Kalmar är två riktiga sommarfavoriter, som alltid drar lockar till sig många besökare. Här hittar du alla våra hotell i Kalmar, och här kan du kika på hotell i Karlskrona!

Att ligga vid kusten är däremot inte ett krav för att locka turister och Örebro är ett exempel på en stad inåt landet som fortsätter vara populärt även när värmen kommit. Beläget precis vid Hjälmaren är det fortfarande nära till svalkande vatten och badplatsen, och den vackra stadskärnan är en sevärdhet i sig. Vi har hotell i Örebro i alla prisklasser och för alla smaker!

Nu håller vi tummarna för att vi får njuta av det soliga vädret länge :)

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. HotelWeek närmar sig..Spa, slott, herrgårdar, stadshotell..Superpriser!

Lämna en kommentar