Hotelspecialsblogg.se » FREDAG. » FREDAG. Praktikant-Anna har ordet!

FREDAG. Praktikant-Anna har ordet!

Vår härliga praktikant Anna har redan varit här 6 veckor..galet! Nu är det dags för henne att skriva i vår blogg!

FREDAG. igen!! Tiden går fort när man har roligt och det är ett utmärkt ord för att sammanfatta mina första 6 veckor här på HotelSpecials.se. Jag studerar Marknadsföring och Försäljning på YHiM och gör just nu min sista praktik, innan min examen i juni, som account manager på HotelSpecials.se.  Anledningen till att jag valde att göra min praktik här var dels för att jag tycker hotellbranschen är otroligt spännande och utvecklande, men även för att team hotelspecials är ett underbart team som verkligen har fått mig att känna mig välkommen och som en del i gruppen! Mina arbetsuppgifter har varit alltifrån att se över hotellens exponering och bokningsflöden på vår webbsajt och deltagit i vår spännande sommarkampanj ”Sommar Special” som börjat dyka upp med riktigt bra priser på vår kampanjsida.
Det som varit roligast är att ha ansvar för alla de fina slott och herrgårdar som hotelspecials samarbetar med. Allt ifrån små mysiga herrgårdar med fantastiska omgivningar till magnifika slott som ser ut att vara hämtade från sagans värld. De som är fantastiskt med just denna kategori är personerna som jobbar där. De märks att de brinner för sitt jobb och älskar sina anläggningar. Alltid lika glada och positiva i varje samtal. Som små solstrålar som är placerade i hela landet.
Så mitt tips är att ta er tid en weekend och besök dessa fantastiska guldkorn. Skäm bort er och känn er som kungar och drottningar för en stund.
Mina absoluta tips är Albert kök och restaurang, Södertuna Slott, Aspa Herrgård och Gimo Herrgård!
Se nu till att skämma bort er ordentligt i sommar med många olika weekendpaket och spännande resor! Men glöm inte att använda solskydd, ät mycket glass och NJUT av att solen äntligen kommit till vårt avlånga land!
// Anna Klarheden

 

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. FREDAG. Christian har besökt Best Western Time Hotel!

  2. -
  3. FREDAG. Vi har läget under kontroll!

  4. -
  5. Bloggtävlingen har fått sina vinnare – Mors Dag på söndag!

Lämna en kommentar