Hotelspecialsblogg.se » Evenemang » Sommarerbjudande och Sommar Special på hotell.

Sommarerbjudande och Sommar Special på hotell.

Maj är här och sommaren är riktigt nära nu. Vi jobbar för fullt med att få upp våra sommarpriser för att du ska kunna boka in sommaren i god tid. Kika på vår sida med Sommar Special på hotell där vi har samlat de allra bästa sommarpriserna och du kan också söka bland samtliga sommarpriser. Dessa gäller mellan 13 juni och 28 augusti och bokar du två nätter får du 40% på andra natten.

Vi kör också en kampanj som heter Bo 3 nätter, betala för 2 som gäller i sommar, där du precis som det låter bor i 3 nätter men betalar bara för 2. Bra va!?

På onsdag åker jag till Stockholm för att medverka på Nordic E-commerce Summit. Ska lära mig mer om e-handel och e-postmarknadsföring. Ska bli intressant och den som fått mig att få upp ögonen för detta och som är proffs på e-mail och nyhetsbrev är Sarah Wittbom på iloveemail.se. Lär gärna hennes blogg om du vill veta mer om e-mails. Lovar att rapportera om intressanta saker när jag är tillbaka.

Snart kommer vi också att komma med ny design på vårt nyhetsbrev. Jag välkomnar åsikter och tankar med vad du vill ha i vårt nyhetsbrev och hur det ska se ut etc. :-)

Dela med dig!
Liknande inlägg:

    -
  1. Allsång på Skansen – hotell och Måns!

  2. -
  3. Sommar, sommar, sommar!!

  4. -
  5. Roxette konserter – hotell och datum!

Lämna en kommentar